poginuo na poslu

Dječak popravljao kamion, rampa ga prignječila pa usmrtila

'HITNA POMOC 15.02.07.'
Filip Brala/PIXSELL
17.11.2012.
u 13:23

Tijelo dječaka prevezli su na obdukciju, a na mjesto nesreće izašao je i inspektor Zaštite na radu

Dječak (15) iz Pisarovine podlegao je ozljedama koje je zadobio u automehaničarskoj radionici Jamnica u Getaldićevoj ulici u Zagrebu i preminuo u bolnici. Nesretni događaj odigrao se u petak. 

Dječak je, piše portal 24 sata, popravljao teretni automobil kada ga je u jednom trenutku prignječila rampa na koju je bio podignut kamion. Bilo je 11 sati. Prevezen je u bolnici u kojoj je oko 12.40 preminuo.

Tijelo dječaka prevezli su na obdukciju, a na mjesto nesreće izašao je i inspektor Zaštite na radu.

Komentara 3

TO
Toni50
14:38 17.11.2012.

Dobro je da se takove svinjarije i nesreče ne događaju u Hrvatskoj ; svi znamo djeci je zabranjen rad, a uostalom ( kamion se popravlja od 15 godišnjaka i šalje u saobračaj - to je sigurno Afrika onaj zaostaliji dioo ! ) nema posla niti za odrasle kod nas a kamoli za dijecu u ovako /opasnom prostoru/..

IV
IvanVrhovljan
15:01 17.11.2012.

Neispravna oprema, nekažnjavanje, slaba lii očekivana (tj. nikakva) kontrola svih tih radnih radnih mjesta, mjesta za brzu zaradu, čak i na djeci.

SI
sinkić
14:04 18.11.2012.

šta sad treba inspektora zaštite na radu, gdje je bio prije ako je smio ući Todoriću u radnju? Da je bio neki prvatnik ogulili bi ga novinari sad do gole kože. Fuj ovo društvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije