Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantan slučaj u njemačkoj
Povratak na članak

Dječji vrtić zbog problematičnih roditelja angažirao zaštitare: 'Prijete, vrijeđaju, pljuju odgajatelje'

Kölnska policija potvrdila je da je u prosincu prošle godine bila intervencija u vrtiću.

Komentari 5

ČI
Čife
19:10 27.03.2024.

Koje su narodnosti roditelji?

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:59 27.03.2024.

Djeca nasilnih roditelja više ne pohađaju ustanovu. Takva sankcija se kod nas nikad ne bi dogodila.

VL
ME
Megimarija
06:44 28.03.2024.

Zasto niste napisali razlog zbog kojeg su roditelji vrijedali i napadali vrtic, taj vrtic se zove St. Rochus u Kerpenu kod Kölna i potice seksualni odgoj male djece, ima sobu za masturbaciju, gdje se djeca pipkaju po spolovilu , ponudenaa je i igra "Doktora", gdje se upoznaje tijelo i pise na stranici vrtica da dijete moze slobodno istupiti iz igre ako mu to ne pase. Nisam mogla vjerovati kad sam na stranici od vrtica to procitala. Zivim u njemackoj i nekidan sam se zgrozila kad sam procitala da roditelji u Kerpenu to podrzavaju, i to u katolickom vrticu. Ali eto ipak ima i normalnih roditelja koji su prijetili osoblju. Ja bi ih sve redom pobila

VL
Avatar Naravno
Naravno
09:59 28.03.2024.

To se lepo rešava , odkaže se usluge tim roditeljima da čuvaju decu . Priča završena . A onda "zeleni" će dignuti prašinu da je to rasizam .je to rasizam .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.