Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KOMENTIRALA BOLNICA

Strava u hrvatskoj psihijatrijskoj bolnici: Djelatnik silovao pacijenticu? Žene su se stalno žalile na njega

17.10.2023.
u 08:00

Ponašanje tog djelatnika u komunikaciji sa ženama čisti je primjer seksualnog uznemiravanja, tvrde bivše djelatnice, a sve prijave protiv njega bile su ignorirane

Komentara 13

HR
hrza
09:23 17.10.2023.

Kastrirati pa u pržun.

Avatar marlony
marlony
10:53 17.10.2023.

Tko je ignorirao problem - kaznena prijava !

AK
Aka
09:52 17.10.2023.

Ovo je društvo neosjetljivo na tuđu patnju i to se svaki dan iznova u nekom od oblika agresije može nači u vijestima strave i užasa po novinama. Svemu je kriv odgoj. Zato bi trebalo buduće roditelje, a posebno majke slatii na edukaciju o odgoju djece i razumijevanja potreba djeteta, jer sve kreće iz obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije