Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djevojčica bez vagine rodila nakon oralnog seksa i uboda nožem

sperma
VL
05.02.2010.
u 11:15

U medicinskom časopisu British Journal of Obstetrics and Gynaecology piše kako je jedino objašnjenje za njezinu trudnoću to da je mladićeva sperma u djevojku ušla kroz ubodnu ranu te dospjela do reproduktivnih organa. Djevojčica je u trbušnoj šupljini imala dvije ubodne rane.

Nezabilježeni slučaj djevojčice koja je, iako nema vaginu, zatrudnjela nakon oralnog seksa, izašao je pred oči svjetske javnosti nakon pune 22 godine! Petnaestogodišnja djevojčica još 1988. godine stigla je u malu južnoafričku bolnicu. Imala je trudove pa su je liječnici prevezli u rađaonicu. Htjeli su je poroditi, no šokirali su se jer nije imala  rodnicu. Zdravog dječaka curica je rodila carskim rezom.

Afrikanka se rodila s prirođenom anomalijom Mullerovih kanala, a umjesto vagine imala je tek malo ulegnuće. No liječnike nije iznenadilo to što djevojčica ima anomaliju, nego što je unatoč tome što nema vaginu zatrudnjela. Liječnici su u njezinu liječničkom kartonu tada vidjeli da su je prije 278 dana hospitalizirali zbog ubodne rane na trbuhu. Ubrzo su doznali da je 15-godišnjakinja prije nego je ubodena imala oralni seks sa svojim novim dečkom. U ljubavnom zanosu tada ih je uhvatio njezin bivši dečko. Pomahnitao je od ljubomore i izbo je nožem.

U medicinskom časopisu British Journal of Obstetrics and Gynaecology piše kako je jedino objašnjenje za njezinu trudnoću to da je mladićeva sperma u djevojku ušla kroz ubodnu ranu te je dospjela do reproduktivnih organa. Djevojčica je u trbušnoj šupljini imala dvije ubodne rane. Liječnici su joj očistili rane i zašili ih. I dok je nekim liječnicima to presedan, mnogi se slažu da je takvo što itekako moguće.

Iako bi spermiji propali zbog kiseline u želucu, oni su preživjeli zbog tekuće ovojnice koja ih štiti.

Ključne riječi

Komentara 7

JO
johnyloggan
12:00 05.02.2010.

Halo?! Ne kažem da događaj nije strašan i jeziv, ali rečenica - Iako bi spermiji propali zbog kiseline u želucu, oni su preživjeli zbog tekuće ovojnice koja ih štiti, nema veze ni s mozgom ni s prirodnim načinom začeća!! Halooo??!!

ZD
Zdravek
12:49 05.02.2010.

e pa ovo je dokaz da je sve moguce ljudi se cude kad zatrudne i uz anti-bebi pilule i uz prezervativ jer je vjerojatnost da i jedna i druga zastita zataje mala ali da se ovo desi em sto kolikoliko ima zena bez vagine i kolka je vjerojatnost da te nakon oralnog sexa izbode bivsi decko? covjek bi pomislio da je apstinencija jedina ucinkovita kontracepcija zar ne?

JO
johnyloggan
11:31 05.02.2010.

Ovdje se očito radi o bezgrešnom začeću, jer spermiji ne mogu iz želuca nikako doći do jajovoda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije