Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU ANTE MANDIĆ

Poduzetnik koji je digitalizirao Hrvatsku: 'Danas smo u vrhu svjetske digitalne forenzike, radimo i oko Schengena'

27.11.2022.
u 14:29

Nakon prodaje imao sam uvjet da se ne smijem operativno baviti informatičkim poslovanjem te čak ni investiranjem u druge IT tvrtke. Po dogovoru sam ostao još devet mjeseci na poziciji savjetnika nove uprave kojoj zapravo nije trebao savjet pa sam otišao. Budući da se INsig2, kao jedina članica grupe, nije bavio razvojem softvera poput matičnog IN2, te mu nije mogao konkurirati, dogovorili smo se da je izuzmemo iz prodajnog paketa i ostavimo u mojem vlasništvu uz još jednu malu tvrtku u Orašju u BiH. Tako sam se još mogao zvati poduzetnikom. INsig2 se uspješno bavi digitalnom forenzikom i integriranom sigurnošću. S ponosom mogu reći da je izuzetno uspješna tvrtka i od trenutka IN2 prodaje, gotovo se učetverostručio.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar NasaPosla
NasaPosla
05:47 28.11.2022.

Ne zanima Hrvate,pobjeda u "Ekonomskom svjetskom prvenstvu".

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:49 27.11.2022.

Poduzetnik koji je digitalizirao Balkansku: 'Danas smo u vrhu sv regijske digitalne forenzike, radimo i oko Jasenovca i haškog suda za ratne zloćince'

PH
Petarstijena-HR
07:43 28.11.2022.

Uglavnom u Hr sve slabo digitalizirano u odnosu na vani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?