Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutrija

Dobitnik 38,5 milijuna kuna javio se u Hrvatsku lutriju

'loto-listic_nnn_unu_180210'
'Photoshop'
Autori: mač/VLM, iri/VLM
18.02.2010.
u 19:42

Riječ je o igraču koji igra loto više od 30 godina, a koji je statistiku primijenio i pri odabiru dobitnog slova na listiću. "Prema njegovim statistikama i osobnom predosjećaju, precrtao je slovo B zato što od Nove godine ni jednom nije izvučeno dva puta zaredom slovo A".

Od Nove godine brojevi pet, sedam i 15 na lotu 7/39 izvučeni su četiri puta, broj 22 pet puta, a broj 25 tri puta. Statistika je to koju je vodio, i dobro pogodio, dobitnik 38,5 milijuna kuna koji se jučer javio u Hrvatsku lutriju.

Riječ je o igraču koji igra loto više od 30 godina, a koji je statistiku primijenio i pri odabiru dobitnog slova na listiću.

"Prema njegovim statistikama i osobnom predosjećaju precrtao je slovo B zato što od Nove godine ni jednom nije izvučeno dva puta zaredom slovo A", piše u jučerašnjem priopćenju iz Hrvatske lutrije. Šturo su prenijeli i izjavu sretnog dobitnika iz Svetog Ivana Zeline.

- Uporan, ali iznenađen strašno - riječi su dobitnika, prenose iz Lutrije čija glasnogovornica jučer nije bila dostupna za još pokoji detalj o novom milijunašu.

Tko je u srijedu zaokružio dobitnu kombinaciju, inače uplaćenu u zelinskoj poslovnici Lutrije na Trgu Ante Starčevića, nagađaju i sami mještani.

– Volio bih da je netko od mojih osvojio novac, otvorio bih kafić i do kraja života bih mogao opušteno živjeti – komentar je Ivana, sumještanina novog milijunaša. A tko je on, intrigira i Drageca iz Zeline koji pak kaže da će se ime dobitnika s vremenom ionako doznati.

– Sve ovisi o tipu čovjeka koji je dobio. Ako je priseban, sigurno neće reći da je dobitnik – zaključuje Dragec. A dobitnik je, kako bi rekli njegovi sumještani, očito priseban te je i ostao anoniman nakon dolaska u Hrvatsku lutriju s listićem o kojemu su mnogi maštali. (mač/vlm, irl/vlm)

Ključne riječi

Komentara 5

TH
thevoice
21:03 18.02.2010.

ajjjj, koliko ce sada prijatelja imati !

VI
Vinko37
21:56 18.02.2010.

da je ovu svotu dobio prije izbora imo bi vece sanse u predsjednickoj utrci od galamdzije bandica te ljepotana nadana. umjesto u sebe oni su se uzdali u novac. intelektualci, da padnes na guzicu. jos uvjek ne mogu zaboravit da se na taj nacin postaje predsjednikom.

AG
Agramer198
22:59 18.02.2010.

Gospon neka si kupi poljoprivredno zemljište na trasi neke buduće autoceste i neka lijepo čeka isplatu.. Ili još bolje neka stavi na štednju i neka živi od kamata. Naravno, ne sve u jednu banku na teži način sam naučil da imaju tendeneciju propasti u jako nezgodno vrijeme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije