Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica

Dok jedan zastupnik DP-a kaže da nikada neće u Jasenovac, drugi je odao počast žrtvama

Mlinarić i Bartulica
Foto: Facebook/Z1 TV
1/3
23.04.2022.
u 21:47

U četvrtak je u vezi obilježavanja obljetnice proboja iz ustaškog logora Jasenovac Mlinarić poručio da "u Jasenovcu nikada nije bio niti će biti jer se naslušao srpskih laži".

U petak je odana počast žrtvama ustaškoga logora Jasenovac na 77. obljetnicu proboja posljednjih zatvorenika logora. Saborski zastupnik Stjepo Bartulica član Domovinskog pokreta, u petak je također položio cvijet u Jasenovcu, kako su snimile kamere Z1 televizije.

No njegov stranački kolega Stipo Mlinarić jasno je rekao da u Jasenovcu nije bio i da nikada neće ići.

Podsjetimo, u četvrtak je u vezi obilježavanja obljetnice proboja iz ustaškog logora Jasenovac Mlinarić poručio da "u Jasenovcu nikada nije bio niti će biti jer se naslušao srpskih laži".

- Miloradu Pupovcu, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i svima koji rade mit od Jasenovca ne vjerujem ništa i ne pada mi na pamet klanjati im se svake godine, ja to neću napraviti - rekao je. Pritom je istaknuo da ne poriče ustaški logor nego govori o 50 godina propagande, zbog koje se "svatko crveni kada se spomene Jasenovac".

Video: Što je sve Milanović rekao u Jasenovcu: Udbašenko, Pupica, uskršnji zeko u svilenoj suknjici...

Komentara 7

ZD
zdenkoj
06:52 24.04.2022.

Ne poklanja se čovjek propagandi nego žrtvama kojih je ne znam koliko ali ih je bilo.

VO
vorda400
14:37 24.04.2022.

Jedan je normalan čovjek koji se poklonio žrtvama a drugi je krkan kojih se trebamo sramiti zbog 4 godine najružnijeg dijela hrvatske povijesti koju takvi posebno obožavaju nek ode u blaiburg mjeriti kuruzu pa da mu mjere guzu u austrijskom zatvoru

LE
LenardHr
22:23 23.04.2022.

Podrska hrvatskom heroju bravo Cipe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije