Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 osvojenih mandata
Povratak na članak

Domovinski pokret: Narod je potvrdio da smo najjača stranka iza plave i crvene

"Sve je odlično. Domovinski pokret treća je snaga u Republici Hrvatskoj. Mi to znamo već više od godinu dana. Nažalost, ankete nam nikad nisu bile sklone, spuštale su nas čak na peto mjesto. Ali sada vidimo što je narod rekao", kazao je Stipo Mlinarić Ćipe, ali ne samo on.

Komentari 1

CR
crocro
07:40 18.04.2024.

Prirodno je da surađuje HDZ i DP, gotovo bi sami mogli vladati sa svojim partnerima. SDSS im ne bi trebao. Dva resora za DP a možda i jedan uz kompromis oko ostalih važnih točaka koje uvjetuje DP, suradnja bi mogla biti odlična. Podudaraju se svjetonazori a i programi ne odstupaju previše.. HDZ će vjerojatno pokušati naći 76 ruku bez DP-a, jer tako ne bi rasipao resore, ali mislim da će ta operacija biti gotovo neizvediva. Ako bi to bilo neizvedivo, ne bi se smjelo DP ostaviti dugo po strani i valjalo bi ih pozvati u vlast sukladno broju osvojenih mandata. Treba čim prije skupiti 76 ruku i predati Milanoviću, prije nego Milanović započne poslije izborne akrobacije, jer ako je sklon kršenju Ustava, on je u stanju sve učiniti kako bi postao mandatar. Zato HDZ-u i DP-u preporučujem suradnju i da se vlast čim prije okupi i počne raditi za dalji razvoj i boljitak svojih građana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.