Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI ISTRAŽUJE

Dosad nepoznati detalji: Donosimo popis političara kojima Sabor plaća stan u Zagrebu. Tko ima najveći?

PIXSELL
08.02.2022.
u 11:31

Donosimo dosad nepoznate detalje o popisu političara koji uživaju u državnim stanovima. Tko to sve financira?

Komentara 25

IC
ICCO
12:18 08.02.2022.

Fascinantno je da I oni iz Karlovca koji je na pola sata od ZG konzumiraju stanove.

EB
Em-Be.123
14:21 08.02.2022.

Režije, i barem polovicu stanarine, dame i gospoda trebali bi plaćati sami, da vide kako je to svima ostalima, pogotovo običnom puku kojega bi kao trebali predstavljati i zastupati. Drugo, a zapravo osnovno pitanje jest - koliko su tzv. narodni zastupnici pridonijeli uspješnosti ovog društva, nacije i zemlje, a na kraju krajeva i države? Sudeći, u pravilu po najnižim mjestima na svim takvim ljestvicama, ne samo u EU, nego i posvuda drugdje u svijetu, zaslužili su oni jedno veliko - NIŠTA. I u pogledu stanova, i plaća, i bogate penzije, i privilegija, i svega. Tiče se to najviše zastupnika jedine "prave" tzv. domotvorne i domoljubne partije, koja je u posljednjih 30 godina stropoštala sve šanse ove zemlje u svakovrsnu kaljužu...

HR
hrza
13:15 08.02.2022.

Uhljebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?