Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo liječenja

'Dovezao sam se sam autom, nisam ni prenoćio i uništili su mi rak. Ovo je Houston!'

16.12.2022.
u 08:16

Prvotna ideja bila nam je da napravimo životni intervju s Draganom Schwarzom. Međutim, on je ustrajao u tvrdnji da ne voli puno govoriti o sebi. Zato s velikim entuzijazmom govori o svojoj bolnici, ljudima koji u njoj rade i uspjesima koje postižu u liječenju pacijenata, u što smo se uvjerili u višesatnom obilasku Radiochirurgije.

Komentara 4

Avatar miro666
miro666
10:46 17.12.2022.

Sve pohvale Radiochirurgiji. Mojoj (sada već pokojnoj) majci, 82. godine, sa još puno komorbiditeta osim karcinoma gušterače, u početku je bila dijagnoza raka glave gušterače, prognoza prije tretmana je bila maksimalno 7 mjeseci života. Zahvaljujući Radiochirurgiji, moja stara majka jee poživila preko 2,5 godine u kako-tako urednom stanju. Za napomenuti je podatak da rak gušterače ljudi bez ostalih komorbiditeta dožive 5 godinu života, manje od njih 2%. Posebne pohvale i zahvale od mene dr. Kaučiću što je mojoj majci koliko toliko produžio život.

DU
Deleted user
12:32 16.12.2022.

Ma svakako, zato svaki drugi Amer umire od raka, a onaj tko smogne financijsku snagu pa ode na liječenje u razvikanu Ameriku, obično je po povratku izgubljen i odlazi zauvijek vrlo brzo.

VI
vidum
20:13 16.12.2022.

Amerikanci su majstori uništavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?