Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PREGOVARAČI ĆE SE OBRATITI U UTORAK'
Povratak na članak

Peternel: Nikad nisam rekao da sigurno nećemo s HDZ-om

"Tek sad se mogu otvoriti pravi pregovori s obzirom na to da se došlo do ključnog napretka koji je bio nužan preduvjet da bi uopće došlo do daljnjih programskih i svih drugih kadrovskih razgovora. Vjerujem da ćemo pred kraj tjedna znati koji su rezultati, a svakako sam optimist", rekao je Peternel

Komentari 7

Avatar southman
southman
10:53 05.05.2024.

Beljak bi ukrao slijepcu sitnis na ulici a nekom drugom pametuje !

VL
DU
dugiarap
10:25 06.05.2024.

Beljak nešto misli🤣🤣🤣🤣 Pajser, ne zanima me tvoje mišljenje

VL
RA
Raptor
15:39 05.05.2024.

Promašaj u startu. Dokaz da u DPu nema dovoljno znanja niti postoji ispravna straregija za rješavanje jednog od goručih problema, a to je gubitak stanovništva. Ministarstvo demografije i iseljeništva je čisti promašaj. To će biti još jedno tijelo javne uorave s ministrom, državnim tajnicima, načelnicima uprava i brojnim činovnicima. Naša ministarstva imaju, svako nekoliko stotina zaposlenih. Raj za nepotizam, korupciju i uhljebizam. Ministarstvo demografije imamo, to je Ministarstvo gospodarstva. Ako jača gospodarstvo, ako razvijamo proizvodnju, a ne rentijerstvo, ako raste produktivnost, plaće, standard, socijalna infrastruktura, ako se bez korupcije i veze može naći pristojno zaposlenje u struci, ako se razvija demokracija, mladi neće odlaziti. Kad je o iseljeništvu riječ treba znati da se radi uglavnom o trećoj generaciji koja je duboko integrirana u društva u kojima su rođeni. Zašto bi se vratili u Hrvatsku i radili za plaću zbog koje mladi odlaze? A Predsjednik HDZa pristaje na takav društveni trošak kako bi ostao na vlasti jer je duboko uzdrman. Već viđeno. A o tome kakvi kadrovi iz DPa će doći u državna poduzeća tek ćemo se zgražati. Oni nemaju kadrova ni za gradsku četvrt. Živjela demokracija na hrvatski način. Raj za nekompetentne.

VL
CH
chemica
16:38 06.05.2024.

Peternel će prije s HDZ-om nego s SDP-om čiji je bio član. Hehehehe

VL
DU
Deleted user
11:29 05.05.2024.

Domovinski pokret postao imovinski okret.

VL
Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
12:04 05.05.2024.

U ovoj zemlji je laž religija.

VL
Avatar IvanR
IvanR
07:43 06.05.2024.

He he, hrvatski domoljubi i desnica. He, he he, ono što je Bravar napravio od ugleda i prosperiteta neće nikakvi EU novci nikada vratiti. He he znam ih ih osnovne škole većinu a u srednjoj su poodpadali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.