Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATIO GA

Drama u Njemačkoj: Hrvat u vlaku izvadio nož i prijetio 18-godišnjaku

Nationwide strike called by Germany's train drivers union GDL over wage increases, in Cologne
Foto: JANA RODENBUSCH/REUTERS
1/2
12.03.2024.
u 13:28

Prema informacijama policije, incident je strojovođi prijavio jedan od putnika, a policijska patrola pronašla je osumnjičenog kada se vlak zaustavio u Esslingenu

U petak navečer u jednom njemačkom vlaku došlo je do sukoba između tinejdžera i mladog Hrvata nakon kojega je 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zadržala policija zbog posjedovanja narkotika i prijetnje hladnim oružjem.

Incident se dogodio oko 18 sati u vlaku koji povezuje Mannheim i Stuttgart, a nastavio se nakon presjedanja u vlaku između Stuttgarta i Ulma, piše Fenix magazin. Dvojica muškaraca u dobi od 18 i 29 godina iz nepoznatih razloga verbalno su se sukobila u vlaku koji je krenuo iz Mannheima, priopćila je policija.

Nakon verbalnog sukoba, situacija je eskalirala kada je 29-godišnji Hrvat izvadio nož iz džepa i zaprijetio 18-godišnjaku. Mladić je izašao iz prvog vlaka u Stuttgartu i ušao u vlak za Ulm, a 29-godišnjak ga je pratio. Uz to, ponovio je prijetnje nožem i nastavio ga vrijeđati.

Prema informacijama policije, incident je strojovođi prijavio jedan od putnika, a policijska patrola pronašla je osumnjičenog kada se vlak zaustavio u Esslingenu. Prilikom pretresa, kod 29-godišnjaka je pronađena manja količina narkotika i nekoliko noževa.

VIDEO Prometna nesreća u zagrebačkom Buzinu: Sudarila se dva automobila

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Barba56
13:55 12.03.2024.

Mozda da nam objavite ime tog Hrvata .

DO
doktorica
17:32 12.03.2024.

vjerojatno je iz BiH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije