Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno vjenčanje u Ozlju

Dva desetljeća dugu ljubav okrunili brakom

vjenčanje ozalj
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/12
18.06.2016.
u 14:52

Kristina Đukić i Kruno Šoštarić štićenici su Centra, a njihova ljubav potaknula je mnoge da im osiguraju najljepši dan

Ljubavna priča duga čak dva desetljeća okrunjena je u petak poslijepodne brakom u ozaljskoj crkvi Svetog Vida. Svećeniku Josipu Jakovčiću, spremno su se na međusobnu vjernost zavjetovali

Kristina Đukić (44) i dvije godine mlađi Kruno Šoštarić, štićenici nekadašnjeg Centra za rehabilitaciju Ozalj kod Jaškova.

– Presretni smo, uzbuđeni, sve je prekrasno, hvala svima i našoj obitelji, hvala na darovima koje smo dobili – kazali su nam uzbuđeni mladenci. Za romantično vjenčanje u ozaljskoj crkvi, te zabavu na Starom gradu Ozlju, zaslužni su djelatnici Centra koji su animirali brojne sponzore, uredili crkvu, terasu na Starom gradu gdje su ih dočekali uređeni stolovi, romantična rasvjeta, bend koji je svirao za njih i njihove goste, prekrasna svadbena torta. Djelatnice Centra, koji se sada zove Centar za pružanje usluga u zajednici, Kristini su osmislile i sašile bijelu haljinu, nabavile prekrasan buket crvenih ruža, a Branka Novosel i Tomislav Belavić, također djelatnici Centra, bili su im kumovi.

– Kada vidimo kako se njih dvoje iskreno i od srca vesele, kako skladno žive u zajedničkom stanu u centru Ozlja već dvije godine, od kako su napustili Centar gdje je Kruno došao 1980., a Kristina 11 godina nakon njega, kako se vole i poštuju i kako se vesele vjenčanju, i nama su srca ispunjena. Ovo je i velik dana i uspjeh i za naš Centar. Nakon osamostaljivanja Kruno i dalje svakog dana dolazi u Centar, dok se Kristina brine o njihovom domu – kazala nam je Dijana Borović­ Galović, ravnateljica ozaljskog Centra.

Grad Ozalj događaj je proglasio od posebne važnosti, a osim rodbine Krune i Kristine, među 70­ak uzvanika bili su i predstavnici sličnih centara iz Ozlja i Karlovca, gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić, predstavnici grada Karlovca i županije, štićenici Centra, te predstavnici ministarstva socijalne skrbi, obzirom da je riječ o prvom paru iz slične državne institucije koji se nakon višegodišnje veze vjenčao.

– Dva desetljeća duga ljubavna priča Krune i Kristine, dirnula je mnoge, pa i Ivanu Bakićvizažisticu iz Zagreba, te Ivonu Tkalčić, frizerku iz Zaprešića koje su se, kada su pročitale priču, javile Centru i došle besplatno urediti ponosan par. Kažu, jako im je ugodno biti među gostima na njihovom vjenčanju, vidjeti ih tako sretne i ponosne. Djelatnici Doma zdravlja Ozalj, pak, sakupili su sredstva i mladencima osigurali bračno putovanje; uplatili su im trodnevni boravak u Opatiji.

>>Zavoljeli smo se u domu i sada krećemo na svoj put

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije