Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni lopovi

Dvojac na Hvaru ukrao Ford pa ga prodao za 3000 kuna

kradja
VL FOTO
29.03.2011.
u 13:31

Automobil su prodali poduzeću Pralija Trade iz Splita koje se bavi otkupom sekundarnih sirovina

Hvarska policija završila je kriminalističko istraživanje nad Darijom C. (49) iz Splita i Tonijem D. (32) iz Solina. Sumnjiči ih se da su 6. ožujka u mjestu Zastražišća na Hvaru, s neograđenog zemljišta, ukrali neregistrirani Ford Escort , vlasništvo 48-godišnjeg Nikše Stipinovića. Automobil su za više od tri tisuće kuna prodali poduzeću Pralija Trade iz Splita koje se bavi otkupom sekundarnih sirovina.

Vlasnik je svoj Ford procijenio na 15 tisuća kuna, a protiv Darija i Tonija bit će podneseno posebno izvješće Državnom odvjetništvu.

Splitski policajci otkrili su, pak, da je 35-godišnji Stjepan K. od 26. do 28. ožujka ukrao pet prešanih bala aluminijskih limova iz ograđenog prostora poduzeća Končar. Limovi su vrijedni oko 3500 kuna. Policija ih je oduzela, a Stjepan K. kazneno je prijavljen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije