Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog niza propusta

Dvojici liječnika i tehničaru prijeti otkaz zbog smrti male Mije

\'gra..zgb....08.12.....2006.. dr. slobodanka keleuva-ravnateljica hitne pomoci snimio:boris scitar                                \'
Boris Ščitar/PIXSELL
16.04.2012.
u 22:14

O svojevrsnom presedanu u hrvatskom zdravstvu, jer to bi bio prvi put da liječnik dobije otkaz zbog pogreške u liječenju, prvi je pisao Jutarnji list

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba Slobodanka Keleuva pokrenula je postupak otkaza ugovora o radu protiv dvojice liječnika i jednog tehničara zbog smrti 18-mjesečne Mije Antunović, kako prvi donosi Jutarnji list.

Osim što nisu osigurali liječničku pratnju od zgrade Hitne pomoći u Heinzelovoj do KB-a Merkur, liječnici su stupanj hitnosti poziva odredili brojem tri umjesto brojem jedan. Tehničar je pak odgovoran jer se za vrijeme prijevoza nije nalazio na stražnjem dijelu vozila, već na mjestu suvozača. Riječ je o svojevrsnom presedanu u hrvatskom zdravstvu, jer to bi bio prvi put da liječnik dobije otkaz zbog pogreške u liječenju.

Cijeli tekst pročitajte ovdje

Komentara 62

IM
immortella
21:48 17.04.2012.

p.s. doktori, zar je zbilja tako teško primiti dijete i pokušati mu pomoći? zar je zbilja tako teško izvaditi mu krv, pa onda postaviti dijagnozu? zar ste vi zbilja tako umobolni pa da pretpostavljate da će roditelj iz hira dovoditi svoje dijete iz topline doma u hitnu pomoć, gdje ljudi dolaze iskasapljeni i polumrtvi? pa zašto ste tako površni? zašto?

Avatar rajon rondo
rajon rondo
10:58 17.04.2012.

slobodanka prva treba dobiti otkaz !!!!!!

OB
-obrisani-
22:30 16.04.2012.

Zašto lekari da snose sankcije za nesavesne roditelje koji neznaju da čuvaju decu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije