Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju Siniša Hajdaš Dončić

'E, moj Plenkoviću, možda da smanjiš malo gledanje 'Balkanskog špijuna' koji je školska lekcija o paranoji'

16.10.2022.
u 09:16

"Svatko tko govori istinu može biti vjerodostojan svjedok, onaj tko laže i izmišlja nije vjerodostojan. Govori li Dragan Kovačević istinu ne znam, ali sam sto posto siguran da Plenković nije vjerodostojan i da se s istinom baš ne snalazi"

Komentara 74

Avatar possibilis
possibilis
10:32 16.10.2022.

Balkanski spijun pokazuje sjajnu upucenost u srpsku literaturu (ili filmografiju, obzirom na opravdanu sumnju u literarnu upucenost onoga sto danas zovemo "novinari"). Jos jedan korak dalje bila bi informacija o tome da je to jos jedna blijeda kopija ruskog romana.

Avatar Cantor
Cantor
10:32 16.10.2022.

Hrvatski narod između čekića i nakovnja. Business as usual...

DQ
Dq
10:02 16.10.2022.

AP očito ima odličnog PR stručnjaka , koji naruči nekog kukuriku ministra da nas podsjeti zakaj je HDZ opet došao na vlast i ima rejting duplo veći od kokošara iz kukuriku koalicije. Ako misle popraviti rejting , prvo moraju priznati svoje greške , pa nakon toga uvjerljivo pokazati da misle ozbiljno krenuti u racionalizaciju javnog sektora, a ne uhljebljivanje svoji kadrova ko prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?