priznao krivnju

Ekonomski problemi: Talijan zavezao i opljačkao svoju baku

talijanska marica
AFP
14.11.2012.
u 18:45

Talijanska policija danas je u Napulju uhitila 36-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je zavezao i opljačkao vlastitu baku staru 87 godina

Talijanska policija danas je u Napulju uhitila 36-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je zavezao i opljačkao vlastitu baku staru 87 godina, piše ANSA.

Policija je izvijestila da je Vincenzo Mascolo ušao u dom starije žene s kapom na glavi i šalom koji mu je prekrivao lice. Nakon što je zavezao baku, ispraznio je ladice i ormare te uzeo vrijedne predmete te 400 eura.

Bakina izjava u bolnici pomogla je policiji u otkriću da je lopov njezin unuk. Policija mu je pregledala dom i pronašla ukradene stvari i novac. Mascolo je potom priznao svoju krivnju te kao motiv za krađu naveo "ekonomske probleme".

>>Ostavljeni muškarac ubio djecu i pokušao počiniti samoubojstvo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije