Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVITE KUPNJU NA VRIJEME

Evo kako trgovine i šoping centri rade ove nedjelje

Zagreb: SuperKonzum na Radni?koj cesti
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/3
20.04.2024.
u 12:40

Provjerili smo kakvo će biti radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara u nedjelju, 21. travnja.

Novim Zakonom o trgovini regulirano je radno vrijeme nedjeljama. Zbog toga trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. U nastavku možete provjeriti koje će trgovine i trgovački centri raditi u nedjelju, 21. travnja. Pojedine trgovine uopće neće raditi, dok su druge odlučile otvoriti samo neke od svojih poslovnica. 

Što se tiče trgovina, ovu nedjelju uopće neće raditi poslovnice Kauflanda. "Dragi kupci, ovu nedjelju 21.4. sve naše trgovine su zatvorene. Obavite svoj šoping na vrijeme - pripremili smo vam odlične ponude", poručuju iz Kauflanda. Druge trgovine bit će otvorene, no ne sve njihove poslovnice.

Tako, primjerice, na ovome linku možete provjeriti koje Konzumove poslovnice rade. Najviše ih je otvoreno na području Zagreba i okolice, njih 27. Također, radno vrijeme otvorenih poslovnica varira, stoga preporučujemo da se poslužite Konzumovim lokatorom za više informacija. Studenac će, pak, ove nedjelje držati otvorenima samo dvije poslovnice. Trgovina na adresi Mon Perin Colone, Bale radi od 8 do 16 sati, dok ona na adresi Ulica kralja Tomislava 1, Benkovac radi od 7 do 21 sat. Za više informacija provjerite ovdje.

Svoja vrata u nedjelju, 21. travnja, držat će otvorenima i neke poslovnice Lidla. Detaljne informacije možete potražiti ovdje. Ove nedjelje bit će otvoreno 14 poslovnica Plodina. O kojim je točno poslovnicama riječ, provjerite ovdje. Dana 21. travnja bit će otvoreno i više poslovnica Spara i Interspara, a s obzirom na to da se radno vrijeme trgovina razlikuje, kada će biti otvorena ona najbliža Vama, pogledajte na linku. To vrijedi i za poslovnice Tommyja, a informacije o njihovu radnom vremenu možete provjeriti ovdje.

VEZANI ČLANCI:

Mnogi trgovački centri ove su nedjelje zatvoreni. Raditi tako, nasumičnim redom, neće Arena Centar ZagrebAvenue Mall centar u ZagrebuCity Center one WestKing Cross, City Center one SplitDesigner Outlet Croatia, Point, Shopping Centar Prečko, Supernova Buzin, Supernova Cvjetni, Supernova Garden Mall, Joker Split, Mall of Split, Tower Center Rijeka, Mall Osijek, Supernova Karlovac, Supernova Sisak West i East...

Ako, pak, želite u shopping ovu nedjelju, to možete obaviti u City Centru one East, West Gateu, Z Centru, ZTC-u Rijeka, koji 14. travnja svoja vrata drže otvorenima za posjetitelje.

FOTO Velika akcija čišćenja na više od 60 lokacija: U prva dva sata prikupljeno više od 40 tona smeća

Zagreb: SuperKonzum na Radni?koj cesti
1/249

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije