Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF TJEDNA
Povratak na članak

Fico raspušta javnu televiziju, a i u Hrvatskoj bi neki političari upravljali medjima

Zanimljivo je da na istoku Europe bujaju stranke i političari koji rado posežu za autokratskim metodama i koji bi rado upravljali medijima i željeli da pišu i izvještavaju onako kako njima odgovara

Komentari 4

TR
trpimir2022
10:27 28.04.2024.

Fico zato i raspušta javnu televiziju jer netko drugi njome uspješno upravlja. Samo naivci vjeruju da su to visokoprofesionalni, moralni urednici.

VL
RA
radijatori
13:34 28.04.2024.

Kad je Tusk u Poljskoj napravio isto to je bio pozitivan, progresivan korak prema anglosaksonskom, globohomo ratu protiv Rusije. To je bilo dobro, a ovo nevalja.

VL
GO
goran2hr
19:37 28.04.2024.

Dobra ideja. Ukinuti TV pretplatu i riješiti se ideologije kojom nas zrače iz ekrana.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:48 28.04.2024.

Putinov potrčko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.