Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
migranti iz Maroka

Filmska scena na autoputu u Njemačkoj: Slijepi putnik otkačio se s autobusa

Foto: unsplash
1/3
13.05.2024.
u 09:48

Budući da je i drugi muškarac zadobio ogrebotine, obojica su na kraju odvezeni u bolnicu.

Nevjerojatna scena zbila se na autoputu u Njemačkoj. Za sve vozače bio je šok, a pogotovo za vozačicu koja je vozila iza autobusa s kojeg je na cestu ispao jedan slijepi putnik.  Ali ispao s donje strane autobusa. Naime dvojica ilegalnih migranata iz Maroka sakrili su se ispod autobusa i tako pokušali putovati ali ne zadugo, jer se jedan od njih otkačio i ispao na autocestu, piše Fenix magazin. 

Jedan od slijepih putnika iznenada je ispao na A99 u okrugu Ebersberg u Bavarskoj i ostao ležati na cesti. Zadobio je samo lakše ozljede, izvijestila je policija u nedjelju. Sreća po njega da je vozačica koja je vozila iza autobusa uspjela zakočiti i spriječiti da pregazi čovjeka.

Dužnosnici su rekli da su dvojica slijepih putnika bili tražitelji azila iz Maroka. Prema vlastitim izjavama, imaju 26 godina.

U početku nije bilo jasno koliko su dugo putovali ispod autobusa i kako su se točno držali. -Ali mora da su bili u blizini ispušnog sustava, rekao je policijski glasnogovornik jer su obojica bila puna čađe. Budući da je i drugi muškarac zadobio ogrebotine, obojica su na kraju odvezeni u bolnicu, piše Fenix magazin. 

VEZANI ČLANCI:

>>> FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113
Ključne riječi

Komentara 1

DR
Drinko
12:51 13.05.2024.

Da se radi o građanu europske unije neke države čovjek bi zbog toga poslje pružene pomoći završio u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije