Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPLIJENJENE SU

FOTO Raskošna izdanja: Pogledajte kako izgledaju luksuzne vile sankcioniranih ruskih oligarha u Francuskoj

Foto: Antoine Vuela / Bestimage/BESTIMAGE/PIXSELL
1/9
01.04.2022.
u 16:10

Brojne te nekretnine smještene su diljem Europe, a neke od njih snimljene su iz zraka na području Azurne obale

Brojnim ruskim oligarsima zaplijenjene su milijarde eura u obliku jahti, vila i privatnih zrakoplova kao odgovor na invaziju koja je koncem veljače Rusija pokrenula u Ukrajini. 

Brojne te nekretnine smještene su diljem Europe, a neke od njih snimljene su iz zraka na području Azurne obale. Jedan od sankcioniranih Rusa je i Alexander Ponomarenko, milijarder koji je jedan od osnivača TPS Real Estate, a predsjednik je i upravnog odbora najveće zračne luke u Rusiji Šeremetjevo. 

Zaplijenjena je i vila Genadija Timčenka u Saint-Raphaelu u Francuskoj, rusko-finskog milijardera koji ima udjele u Novateku i Sibur Holdingu, a osnivač je i tvrtke za trgovinu naftom Guvnor.

1/8

Raskošne vile diljem Francuske zaplijenjene su i Rusima Andreju Bokarevu koji ima nekretninu u Saint-Tropezu, kao i oligarhu Viktoru Rašnjikovu koji je inače većinski dioničar Magnitogorske Željezare i čelika (MMK).

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

>> VIDEO Skladište nafte u Rusiji u plamenu: 'Ukrajinci su nas gađali, postoji opasnost od širenja požara'

Komentara 1

DU
Deleted user
13:07 02.04.2022.

Što ne pišete o vilama naših oligarha,nego samo Ruskih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije