Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Fritzl: Zaključao sam kćer zbog snifanja ljepila

03.03.2009.
u 00:07

BEČ - Austrijski monstrum Josef Fritzl (73) tvrdi kako je zaključao svoju kćer Elisabeth u podrum jer je bila ovisna o ljepilu.

Tu je priču iznio poznatom psihijatru dr. Adelheidu Kastneru koji izrađuje njegov psihološki profil za suđenje, a detalji razgovora procurili su u medije.

- Snifala je i sredstva za čišćenje kuće. Pronašao sam je kako drogirana leži na krevetu. Poveo sam je u podrum da popričamo. Nije se obazirala na moje riječi pa sam je zaključao. Kako u idućih nekoliko dana nije promijenila stav, odlučio sam je ostaviti zaključanu - uvjeravao je dr. Kastnera Fritzl, koji se uporno pokušava predstaviti kao dobar skrbnik.

- Nosio sam im hranu svaki dan riskirajući da me susjedi vide. Slavili smo Uskrse i Božiće kao prava obitelj - pravdao se nakon uhićenja liječnicima.

Podsjetimo, Fritzl je od 1984. do 2008. u podrumu obiteljske kuće držao zatočenu kćer Elisabeth i troje od sedmero djece koje joj je tijekom godina napravio. Suđenje za ubojstvo djeteta, incest, silovanje, otmicu i robovlasništvo očekuje ga 16. ožujka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije