Korupcija

Gadafi tvrdi da je financirao kampanju Nicolasa Sarkozyja

sarkozy
AFP
17.03.2011.
u 08:20

- Mi smo ga financirali. Imamo sve detalje i sve smo spremni objaviti, rekao je Saif al-Islam za televiziju Euronews

Sin libijskog vođe Gadafija tvrdi da je njegova zemlja financirala predizbornu kampanju francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

– Mi smo ga financirali. Imamo sve detalje i sve smo spremni objaviti – rekao je Saif al-Islam za televiziju Euronews. Izjava Gadafijeva sina dolazi samo dan nakon što je državna libijska televizija najavila da će biti objavljena neugodna istina o Sarkozyju. Saif al-Islam nazvao je Sarkozyja klaunom i pozvao ga da "vrati novac libijskom narodu".  Francuski predsjednik negirao je sve optužbe. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
13:27 17.03.2011.

Zar je to bitno ? Činjenice i fakti ?! Pa EU funkcionira na lažima i manipulaciji i bilo kakva istina ih ne zanima.O licemjerju da i ne govorim ! Oni su još gori od Gadafija. Taj mali francuski iskompleksirani kokotić sa potpeticama,pedofil Berlusconi,zar takvi tipovi uopće smiju voditi tako velike države \' Po čemu su oni bolji od Gadafija ? Ja ih vidim kao jahače apokalipse iz Bildeberg grupe. Ovo što se nama prodaje kao demokracija je demonkracija ili diktatura multikorporacija kojom rukovodi Bildeberg grupa.

ST
standup
15:40 17.03.2011.

..pa ako je finacira Sarkozyja..,a Blair ga je céka (ka kurba na ulici),.... cá je tek onda nacínija sa svojim-kolegom Mesicém ....??..da nisu ti ble neke intime u pitanju ??

OB
-obrisani-
12:32 17.03.2011.

jel GADafi kojega svoga prijatelja financirao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije