Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASTROLOGIJA Što Gotovini predviđaju zvijezde

General na slobodi 2010.

hrv-prosvjedi00.jpg
import
11.12.2005.
u 20:59

Uhićeni general Ante Gotovina sve manje vjeruje da će dobiti priliku da se brani sa slobode, iako ga neki iz njegova okruženja i dalje uvjeravaju kako je to vrlo moguće. Oko 19. prosinca ugasnut će i posljednja nada. Početak će sudskog procesa, zahvaljujući usporenom Saturnu i Marsu, kasniti, a i teći će se s puno odgađanja. General neće imati veliku političku podršku tijekom tog procesa. Suradnja njegovih odvjetnika i obrane od strane države u pojedinim će fazama biti izrazito slaba, a suci će biti vrlo strogi.

Generala čeka dugogodišnja zatvorska kazna, međutim, već 2008 ili 2009. zvijezde se poslaguju tako da ovoj Vagi, kojoj je dano više novih početaka u životu, omogućuju da još jednom krene od nule. Astrologinja Anđelka Subašić smatra da bi to moglo donijeti velik, iznenađujući preokret. Čini se da će to biti nova presuda i sloboda za generala, i to, makar ne znamo vrijeme njegova rođenja, ali vjerojatno 2010. kaže Subašić. Tada 55-godišnjaka čekaju dugi i ugodni umirovljenički dani, solidan status i mirovina, pisanje biografije...

I u Haagu će imati dobar tretman veli A. Subašić. Bilo bi dobro samo da i on i oni koji ga okružuju tijekom tih haaških godina zaborave na tvrdoglavost i budu fleksibilni, te da se uzdaju ponajprije u sebe. Iako general nije imao političku podršku kakvoj se nadao, niti će ona biti pretjerano izdašna u predstojećem razdoblju, valja reći da, prema tumačenju naše astrologinje, ni u jednom trenutku nije bio izdan. Samo je pak uhićenje moglo proći puno neugodnije da je general pružao otpor.

U dvomjesečnom smo razdoblju kada su planeti posloženi u tzv. veliki križ. Tada se raspleće sve što se odgađalo, a moguće su i burne reakcije tragičnih posljedica zaključuje Subašić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije