Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SKANDALOZNO'

GLAS: 'Nećemo održati minutu šutnje za osuđenog ratnog zločinca'

 Goran Beus Richenbergh.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
29.11.2017.
u 16:33

'Samoubojstvo je izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac'

Samoubojstvo je izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac. Pokušaji koji dolaze iz vrha HDZa da se Hrvatski sabor instrumentalizira tako da na sutrašnjem nastavku sjednice nekom posebnom izjavom odbaci pravomoćnu presudu Haaškog tribunala te da se za osuđenog ratnog zločinca održi minuta šutnje potpuno su neprihvatljivi i skandalozni. GLAS u takvom dezavuiranju Hrvatskog sabora neće sudjelovati! - napisao je Beus Richembergh na Facebooku.

>> VIDEO Trenutak u kojem je Slobodan Praljak počinio samoubojstvo popivši otrov

 

Komentara 324

Avatar mofo
mofo
17:01 29.11.2017.

Maske padaju, Hrvati dobro slušajte izjave danas i ovih dana, sve će vam odmah biti jasno. Ovi se prave nekakvim legalistima, a ni sami ne razumiju šta si rade, poslije će biti pokrivanja pepelom.. pamtiti pa vratiti...

Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:55 29.11.2017.

emir tahirovic, vesnica pusic i ostali anacinalni moralni i politicki olos iz te strancice, smrad sa dna kace......sramite se.....

Avatar unačelu
unačelu
16:52 29.11.2017.

gen. Praljak u hrvatskom rodu biti će upamćen navijeke, a ti ...ti kad kad odeš zaboravit će te i tvoji potomci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije