Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spornih 39 milijuna

Gobac: Zagreb CO ne duguje ništa, to je dug našeg bivšeg sponzora

'07.04.2011. Dom Sportova, Zagreb - Zoran Gobac, predsjednik rukometnog kluba CO Zagreb. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Boris Ščitar/PIXSELL
Autori: dm,
31.07.2012.
u 15:00

– Poreznoj upravi već sam ranije poslao zahtjev za obročno plaćanje i još uvijek čekam odgovor – kaže Širić vezano za 350 tisuća kuna duga.

Na listi poreznih dužnika nalaze se i sportski klubovi poput Rukometnog kluba Zagreb CO koji duguje 39 milijuna kuna.

– Taj dug nema veze s klubom. To je dug našeg sponzora od 1998. do 2000. godine. To je bila jedna udruga koja je proglasila stečaj, ali ga nisu uspjeli provesti. Klub ne duguje ništa državi – kaže Zoran Gobac, predsjednik odbora za hitnost u RK Zagreb CO.

Nekadašnji dopredsjednik HNS-a i prvi čovjek sudačke organizacije Željko Širić dužan je poreznoj upravi 350.971,31 kuna.

– Riječ je o dugovima iz obrta, a nastali su u vrijeme poznate situacije. Poreznoj upravi već sam ranije poslao zahtjev za obročno plaćanje i još uvijek čekam odgovor – kaže Širić.

>>'Bivša je vlada kriva što se dug od 52 mlrd. kn nije dosad spominjao'

>>Propao mu biznis s naftom i lovom pa postao najveći dužnik državi

>>Pogledajte listu poreznih dužnika! Tempo, HRT i Pan najveći dužnici

Komentara 3

LI
liliZG
15:22 31.07.2012.

Čitam sve te dužnike, i sad se stvarno osječam ko idiot, .....sva davanja plaćena, prema državi, radnicima i ostalima, baš smo pravi idioti....ovima se godinama niš nije dešavalo zbog duga..........a mi budale plaćale.....

ŽJ
Željezni Jo
17:13 31.07.2012.

Šefica porezne uprave nije platila račun za American expres u iznosu od 150.000,00 kn, a tu ima PDV-a cca 30.000,00 kn, da li je ona dužna državi, a koliko su Čačićeve firme dužne ovima sa popisa, da li je Čačić dužan, ja ne opravdam neplatiše, ali garantiram da ovo nije pravi popis, ipak je rađena selekcija zbog "drugara" Čačića i Linića, e skoro zaboravih Milanovićeva brata, pa on je sce svoje firmd odveo u stečaj!

Avatar pf
pf
13:00 01.08.2012.

Željezni Jo Ti bi zbog, možebitnih dugova Linića i Čačića oprostio dugove svojim HaDeZe mafijašima. To je morbidno. Nakon ove objave bivši ministar Šuker je trebao biti iza rešetaka. Zbog utaje poreza svojih HaDeZevskih mafijaša, Linića i Čačića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije