Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gorko buđenje u eurozoni: šampanjac na granicama pa pljačka, grabež i otimačina

04.01.2023. u 07:52

Usprkos iskustvima brojnih država prije Hrvatske, gdje su nakon uvođenja eura eksplodirale cijene, savjetnik ministra gospodarstva kaže da "nismo imali indikacije da će se desiti ovo što se događa ovih dana"

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Zavratnica
Zavratnica
08:08 04.01.2023.

Za situaciju je kriva Plenković-Pupovac- Hrebak koalicija.

DU
Deleted user
08:00 04.01.2023.

Da li Hrvati dobiju ono što zaslužuju ili zaslužuju ono što dobiju?

ST
sttipe
11:23 04.01.2023.

Pljačka može biti, samo cijena "novina", s ovakvim deluzijama!!! Ove novine su prije godinu, dvi koštale duplo manje, a u njima nije bilo ovakvih tekstova da im toliko, ruše vrijednost!!! Nije novac kriv šta ga "elite", štampaju ka novine, bez pokrića... Triba platiti vampirski bal farma kartela, i švercera ruskog plina... Slava Ukraini, i Koroni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije