Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE IZBORA

Grabar-Kitarović potvrdila dolazak na sučeljavanje na Novoj TV

Sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović na HRT-u
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
03.01.2020.
u 00:03

Zoran Milanović se još uvijek nije izjasnio

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović u četvrtak je potvrdio da će aktualna predsjednica sudjelovati na završnom sučeljavanju na Novoj TV.

Zoran Milanović se još uvijek nije izjasnio, piše Dnevnik.

Sučeljavanje je predviđeno za 3. siječnja s početkom u 20:20 sati.

>> Pogledajte video: Sukob Zorana Milanovića i predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara

 

Komentara 9

NA
Natashisca
00:15 03.01.2020.

Milanovica će ubiti ovolika sučeljavanja, nije on navikao toliko raditi.Usput se nada da će narednih pet godina prespavati uz povremena javljanja gdje će nas maximalno sramotiti sa svojom bahatošću, nekulturom i ne poštivanjem ikoga i ičega.Njegov nastup u stilu"zločestog dečka iz kvarta" nije ni za top listu nadrealista a kamoli za ,ne daj Bože,predsjedničku funkciju.

ST
stefj
02:30 03.01.2020.

Ajme, još jednom... Očito je cilj pustiti Milanovića da se razmaše i preplaši ljude. Ne vidim što drugo... Što si imaju reći u još jednoj debati? Opet ćemo slušati vrijeđanja od strane Milanoviaća i toj birtijaškoj debati nedoraslu KGK.

CR
crocro
06:26 03.01.2020.

Nakon druge debate Kolinda pobjeđuje s oko 81 % glasova, a što će biti tek nakon treće, danas. Možda i 90 %. Tko želi u Hrvatskoj agresivnog predsjednika, namrgođenog predsjednika, ratobornog predsjednika, svevrijeđajućeg predsjednika a posebno svadljivog predsjednika. Nakon svega što je pokazao u svojem ophođenju i dijalozima ne samo u ovim debatama nego i u svojoj premijerskoj funkciji, jednostavno je predvidljivo da će se svađati jer se već "nabrusio" i izvadio "ratne sjekire" prema pojedinim stranim državnicima i nekim iz prijateljskih susjednih zemalja. Zar je dobro da mrzi Orbana za kojega kaže da je diktator? Pa kako će komunicirati s njim, tako da se nikada ne sastaju. Ne, neda mi se dalje nabrajati. Nezamislivo je da gosp. Milanović postane predsjednik, nakon svega što je do danas pokazao svojim karaktzerom i istaknutim egom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije