Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel

Građani, pomozite, zalihe krvi u KBC-u Osijek na rezervi!

Darivanje krvi
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.08.2015.
u 10:08

Odjel za transfuzijsku medicinu danas radi do 20 sati, u petak od 7 do 19, a u subotu od 7 do 15 sati

Zalihe su krvi u KBC-u Osijek "na rezervi" pa bi moglo čak doći i do otkazivanja operacija. Apeliraju, stoga, na građane da već od jutra požure u bolnicu, kako bi pomogli da se "loše stanje sanira".

–  Odjel za transfuzijsku medicinu danas radi do 20 sati, u petak od 7 do 19, a u subotu od 7 do 15 sati – navodi se u priopćenju Crvenog križa, koji je za 13 sati najavio izvanrednu konferenciju za novinare.

>> Smanjene zalihe krvi svih krvnih grupa, iz Petrove 3 mole darivatelje da se odazovu

Ključne riječi

Komentara 1

SC
sc0rpion
13:33 06.08.2015.

krv sam darovao 65 puta a odnos prema davaocima krvi hitno treba promijeniti i tražiti da se zakonom zaštite, kad idem na davanje trebam si platiti parkiranje jer oko bolnice privatnik unajmio parkiralište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije