Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori traju

Grčki ministri ponudili ostavke želeći što brže rješenje blokade

grčka, Papandreou, Samaras (1)
Reuters/PIXSELL
08.11.2011.
u 14:29

Zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je da će uskoro biti formirana koalicijska vlada

Grčki ministri ponudili su svoje ostavke trenutačnom premijeru Georgeu Papandreouu, javlja AP, želeći time pružiti priliku privremenoj vladi koja će morati u parlamentu opravdati novi dogovor s Europom.

Papandreou već drugi dan pregovara s vođom oporbe Antonisom Samarasom. Dvojac pod pritiskom Europe pokušava dogovoriti podjelu vlasti koja bi spriječila daljnji politički zastoj.

Ministar turizma George Nikitiadis potvrdio je da je cijeli kabinet vlade premijeru ponudio svoje ostavke, a zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je kako će uskoro biti formirana koalicijska vlada.

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:32 08.11.2011.

Zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je da će uskoro biti formirana koalicijska vlada >>>>>>> I kako ce sad koalicija rijesti privredni problem i veliko zaduzanje Grcke ?

Avatar flegmatik
flegmatik
17:37 08.11.2011.

Marsijanac je napisao: \"I kako ce sad koalicija rijesti privredni problem i veliko zaduzanje Grcke ? \" Vrlo lako! Prihvatiti ce sve sto EU naredi.

TO
Toni50
16:16 08.11.2011.

Grčki ministri ponudili ostavke želeći što brže rješenje blokade; ucijene od strane EU koji ih prisiljava na to da vlastiti narod dovedu u totalno dužničko ropstvo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije