Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJEIZBORNE KOMBINACIJE
Povratak na članak

Grmoja poslao poruku Penavi, oglasio se i Radić: DP će ostati jedinstven

Mislite da je meni to lako, ja sam zbog interesa Hrvatske pregazio sve te uvrede, i pozivam ih s ovog mjesta neka odrede mjesto i vrijeme da razgovaramo o budućnosti Hrvatske i da pošaljemo HDZ u oporbu, poručio je Nikola Grmoja

Komentari 14

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
23:41 19.04.2024.

Čekaj malo, Grmoja, tisuću puta su vas zvali u predizbornu koaliciju, tisuću puta ste odbili, zahvaljujući vama i samo vama je Plenković dobio najmanje pet dodatnih mandata, a u Sabor nisu ušli vaši kandidati Podolnjak i Sladoljev, do sada si tri puta doveo HDZ na vlast, 2015. i 2016. postizbornom koalicijom s HDZ-om, 2020. odbijanjem predizborne koalicije s DP-om, sada to pokušavaš četvrti put...daj se zgasi.

VL
DM
D'Mich
02:12 20.04.2024.

Grmoja trebate se najprije rješiti histeričnoga kršitelja Ustava, a ako nakon toga srušiš HDZ čestitam. Ali ako sad ovako daješ podršku histeričnome to vam neće biti svjetla točka na biografiji. Trebaš se sjetiti šta se dogodi s onima koji sa vragom tikve sade.

VL
Avatar barba_arba
barba_arba
08:52 20.04.2024.

Čekaj malo, znači li to da ustavni sud, zakonodavstvo , cjelokupna judikativa kod nas bezvrijedna. To se triba znati, prije nego oden po spizu i danas bezpotrebno špentan 100 eura i više.

VL
NO
Noštromo
19:01 20.04.2024.

Most sad želi suradnju DP da bi bili u vladi. Prije izbora kad je njih zvao DP za koaliciju onda su ih odbili.

VL
BP
Besposlen pop
09:17 20.04.2024.

Grmoja je bio premijerski kandidat Mosta i uvjet za eventualnu koaliciju. Ne mogu zamisliti Grmoju kao premijera ni u noćnoj mori, ne može ga zamisliti kao premijera nitko normalan, osim njega samog

VL
NI
Ninica
07:53 20.04.2024.

Ako bilo tko s desna podrži ovu očitu i smišljenu lijevu diktaturu proletarjata ja mislim da smo se uzalud borili za neovisnost i demokraciju.

VL
ST
StariSokol
18:01 21.04.2024.

Sramotno što MOST izvodi. Ima li gorega nego da idu u koaliciju sa SDP-om a hoće da u to zlo uvuku i DP. Mislim da su se grdno proračunali. Jak im je program. Po svaku cijenu srušiti HDZ. Grmoja sakrij se od sramote.

VL
Avatar puky
puky
07:14 20.04.2024.

Puno je lakše "danas" sastaviti savez "sa koca i konopca" nego "sutra" sa takvim savezom voditi državu u složenim vremenima kakva su već duže vrijeme. Jako brzo bi građani RH gorko i sa tugom zapjevali legendarni stih iz vječne pjesme Me and My Bobby McGee: "But, I'd trade all of my tomorrows, for one single yesterday"

VL
LI
liberta
18:44 20.04.2024.

Grmoja igra pokvarenu igru. Ipak je on sociolog . On bi kao sa svima protiv HDZa, ali zapravo bi raskolio DP, pa bi bio Premijer, a kud će sa premijerkom Benčić? Onda SDP i premijer Milanović? Tri premijera i jedna uništena stranka ili je to dovoljno da pobijede HDZ?

VL
Avatar memento mori
memento mori
22:33 19.04.2024.

Još jedan koji "misli" da Ustavni sud ne može spriječiti "ustoličenje" kršitelja Ustava 🥱 Probajte gorući Grmoja i grmići...

VL
MO
Mox
22:55 19.04.2024.

Mislim da je deratifikacija Istambulke nemoguća sa SDP-om, sa HDZ-om iznimno teško, ali ne i nemoguće. Plenković mora vidjeti opcije oko Istambulke. Svi su za sprečavanje ilegalnih imigranata, tko nije? HDZ i Plenković su velikodušani kod pozicija. MOST je dobro prošao i bilo bi super da se i MOST i DP drže svojih desnih, vjerskih, konzervativnih svjetonazora, na kojima su se politički profilirali da ih ne prodaju za koaliciju sa SDP-om i pozicije koje bi dobili od SDP-a. Sa HDZ-om je super što sve to na čemu su se isprofilirali (domoljublje, vjera, tradicionalne vrijednosti) mogu i zadržati bez kompromisa. Sa SDP-om neće ići, nešto će morati od toga žrtvovati ako hoće pozicije od Grbina. Evo možemo vidjeti što sa Istambulkom, da se zadrže sva prava koja Istambulka nudi kroz druge zakonodavne forme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.