Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutili se

HDSSB: Ponašanje veleposlanika SAD-a je skandalozno

'04.11..2011., Osijek - Predsjednik HDSSB-a Vladimir Sisljagic s najuzim vodstvom predstavio je izborni program stranke. Vladimir Sisljagic, Kresimir Bubalo, Gordan Matkovic.  Photo: Davor Javorovic/P
Davor Javorović/Pixsell
27.04.2012.
u 14:21

– Nema te cijene – eura i dolara zbog kojih bi se HDSSB prodao i odrekao Glavaša – reagirali su dan nakon posjete Jamesa Foleya

Ponašanje veleposlanika SAD-a Jamesa Foleya skandalozno je! Ocijenili su to čelni ljudi HDSSB-a dan nakon posjete veleposlanika SAD-a Jamesa Foleya Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji i njegove izjave da nije tajna da dosad nisu imali razvijene političke odnose s gradom i županijom zbog određene zabrinjavajuće povezanosti, aludirajući na činjenicu da HDSSB čvrsto stoji iza svoga osnivača, za ratni zločin osuđenog Branimira Glavaša.

– Veleposlaniku smo na sastanku jasno rekli kako je Branimir Glavaš nevin presuđen, u politički motiviranom i montiranom sudskom procesu, po nalogu Ive Sanadera, bivšeg HDZ-ova premijera kojemu se sudi zbog pronevjere, kriminala i korupcije. Njegovoj ekselenciji Foleyu jasno je i nedvosmisleno ponovljeno da takvu političku presudu nevinom čovjeku HDSSB ne priznaje, da je B. Glavaš utemeljitelj, član i jedan od čelnika HDSSB-a, aktivan u stranci i političkim odlukama koje HDSSB donosi – kazao je šef HDSSB-a i župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić.

Zaključno, naveli su hadeesesbeovci, nema te cijene – eura i dolara zbog kojih bi se HDSSB prodao i odrekao Glavaša, svojih uvjerenja, svog programa i svoje politike.

Komentara 14

OB
-obrisani-
07:57 28.04.2012.

Glavaša....čim vidiš na slici . odmah ti je jasno da je to..teški kriminalac i zločinac....netreba tu nikakav Sud...

BE
ben12
14:38 27.04.2012.

Kako bilo da bilo, skandalozno je da je ovo društvo iznad zakona - tumačenje demokracije na hrvatski način !

OB
-obrisani-
07:47 28.04.2012.

Glavaš je....nevin.....kao i dame na štajgi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije