Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni skup
Povratak na članak

HDZ-ov kandidat Žinić: Ukinut ću 14 savjetnika župana

- Nudimo idejni sustav obrane od poplava, zauzet ćemo se za opstanak Rafinerije Sisak i kutinske Petrokemije, te završetak autoceste do Siska - kazao je Žinić.

Komentari 8

Avatar specz1
specz1
22:20 09.10.2014.

napokon netko pametan i normalan

VL
TT
tomoice_tomice
08:05 10.10.2014.

to se zove upornost. Ne proći na 5 izbora, i dalje glavinjati. Ivi bi bilo bolje da ukine sam sebe...

VL
19
1995josip
13:28 10.10.2014.

Ivo Žinić jedini od šest kandidata za župana koji nije primao naknade od bivše SDP županice , naknade od 5000 do 20 000 kuna . Ivo ti si jedini upozoravao na kriminalne radnje bivše županice , dok su kukuriku ministriu ministri , kumovi ministri i obadva lijeva predsjednika bliska SDP-u pratili bivšu SDP županicu po dernecima , balovima , šumama i vikendicama oko Siska kada se kokošarilo imovinom građana Siska i SM županije ! Sada USKOK I DORH imaju pune ruke posla sa kumovima i kumama u SDP kokošinjcu , zato je Ivo Žinić veliki favorit da postane SM župan. Svi su podržavali bivšu županicu , svi osim Žinića .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.