Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobana praksa
Povratak na članak

HDZ se pojačava: Ministar Božinović postat će član

Iako se već dulje nagađa, ministar Karamarko zasad se neće vratiti u HDZ pa će ostati jedini ministar u Vladi koji nije član neke stranke

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:06 17.06.2011.

mene ovo podsjeća naduh komunizma

VL
VI
vidimškoj
12:22 17.06.2011.

HDZ se pojačava: ++++ uh,dobro je,ja već mislija dolaze im Kranjčar,Srna i Messi.

VL
DU
Deleted user
15:22 17.06.2011.

Čudi me ovo, Božinović je izgledao normalan. Dobra im je strategija privlačenja članstva - postave čovjeka za ministra i on se učlani. Šteta što se ne može ustanoviti par stotina tisuća ministarstava.

VL
Avatar condor
condor
18:05 17.06.2011.

Pa, bilo ti je krajnje vrijeme da se zmešaš s njima.

VL
OB
-obrisani-
19:05 17.06.2011.

Karamarku ne daju u HDZ, a on se ne usudi inzistirati. Nije nikakva tajna da se Kosorica itekako boji Klaramarka jer se prirodno nameće hadezevcima kao logičan izbor ako HDZ doživi potop na izborima. Možda nama to ne mora izgledati logično, ali HDZ-perspektiva je nešto sasvim drugo. Praktički, Karamarko je trenutno jedini ozbiljni pretedent za čelo HDZ-a a Kosorica mu tu priliku neće pružiti po niti jednu cijenu (barem sudeći po njenim postupcima u slučaju braće Drobac i TV-duela s Jadrankom Cigelj).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.