Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se s izjavom
Povratak na članak

HDZ uzvraća Milanoviću: 'Vrhovni šarlatan opet bezočno laže'

Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. travnja rekao jasno - NE! - poručili su iz HDZ-a

Komentari 30

Avatar ToBi
ToBi
16:44 27.04.2024.

Ja ne znam što uopće više i komentirati čovjeka koji pojma nema o ičemu, a to je pokazao dok je stravično loše vodio državu i ostao zabilježen kao najgori premijer u povijesti naše domovine. Nevjerojatno loša osoba, zla, tašta, a ne znam zbog čega bi on uopće bio tašt. Daleko mu kuća.

VL
Avatar film
film
16:36 27.04.2024.

bravo,svaka na mjestu....

VL
JO
jono
16:49 27.04.2024.

Ničija nije gorjela do zore neće niti Plenkovićeva, ali kad god ode tek ćemo onda shvatiti što smo imali i što izgubi. Plenki ne daj se.

VL
PR
pravedno
18:32 27.04.2024.

U laži su kratke noge, šta je sad sa trečom repulikom, pala u vodu rjeke pravde.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
16:54 27.04.2024.

Dobro si rekao a tebi i HDZu je bolje da se zauvijek odrekneš SDSSa i u koaliciji sa DPom radiš na ponos domovini

VL
IG
IgorY
18:46 27.04.2024.

Taman je par dana Milanović šutio. Valjda mu je trebalo vremena da se oporavi od debakla na izborima. I gle opet po starom. Čovječe ljudi su ti jasno i glasno rekli što misle o tebi i tvome trkeljanju i nastavljašjaš po starom. Svaki rezultat za tzv Rijeke pravde osim više maqndata od HDZ-a j je katastrofa, a 19 manje vrijedi toga da se on i Grbin uvuku u nekakve rupe i šute tamo i budu srretni što ih nitko ništa ne pita. O korupciji govori smešni lik Grbin koji je kokošario sa naknadom za odvojeni život. Pa što je previše je previše.Pa zamislite da je tek odlučivao o nečemu koliko bi tek tu bilo zamračene love. Zato dečki samo stati pred ogledalo i onda je sve jasno.

VL
EJ
ejStef
19:01 27.04.2024.

Ovisno o tome koji se parametar gleda, negdje smo od 5 do 8 odozada. Nismo više predzadnji kao prije... Budući da se pred izbore dijelila lova i plaće u javnom sektoru su išle gore, vjerojatno smo prestigli još koju zemlju... Sad ćemo vidjeti, ako se vrate lijevi, vjerojatno se vraćamo na predzadnje mjesto. Naročito ako se ponovi Milanović koji je ispao najgori premijer u povijesti. Za sada.

VL
LU
lukas991
21:16 27.04.2024.

sve smo bliže Slovencima po prosječnoj plaći. kod nas za 3. mjesec ulazi u obračun i rast u javnoj i drzavnoj sluzbi. Hrvatska jako raste i samo istim tempom dalje. ako se nastave ovakvi rezultati kakve imamo zadnje 3 godine "past" će i Poljska i još neke države, a sjećate se kako su mediji njih dizali kao uspješne.

VL
DU
Deleted user
21:06 27.04.2024.

Milanovic laze I manipulira bas kao I Putin. Ista skola

VL
AB
abcabc
19:44 27.04.2024.

Milanovića i Grbina potopile njihove rijeke pravde - ooo da, gubitnici obojica , ostavke odmah da vas više ne slušamo i ne gledamo vaše filozofiranje o pobjedi na izborima

VL
AK
AP kršitelj kroasana
17:31 27.04.2024.

Uličarsko šamaranje uvredama. Na to je spala bijedna hrvatska politika.

VL
NO
Nordik
20:20 27.04.2024.

Vođa optužene nakupine nije nam objasnio gdje mu je nestalo trideset ministara i nekoliko stotina milijuna eura iz vrtuljka Todorić?

VL
IV
ivoivoivo
18:42 27.04.2024.

AP nevješto ignorira činjenicu da su podatci o Hrvatskoj na začelju EU podatci od Brisela dakle EU! Ne može se uspješno lagati o nečemu toliko očitom kao podatku da smo zahvaljujući njemu na dnu ekonomskih pokazatelja Evropske Unije i na samom vrhu njihovih mjerenja Korupcije! To je rezultat APove vlade ostalo su izmišljotine.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:40 27.04.2024.

Zna li se tko je ta histerična budala koja vodi facebook profil HDZ-a? Zašto ta osoba ne istupi van svojim imenom i prezimenom, glavom i bradom nego se kukavički skriva iza tog profila? I neprestano priča laži kojima pokušava opravdati vladu na isteku mandata a koja je po svim brojkama najgora vlada u povijesti Hrvatske. Nikad kao za mandata ove vlade nije pala kupovna moć, nikad veće cijene, preplavili su državu migrantima, uveli bezakonje, srbizirali jezik, proveli ekstremno ljevičarsku agendu, pobili tisuće otrovom od cjepiva itd. Oni pričaju o kršenju Ustava a zabranili su nam da se krećemo unutar županije zbog jednog slabašnog virusa.

VL
Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
17:01 27.04.2024.

Treba ici na nove izbore. DP radi za milanovica. Nek sloze vlast sa mozemo i sdpnjarama. Tamo pripadaju, nek se sramote. Vecina ce im i tako pasti kao kula od karata.🙃

VL
MA
marsovka
20:44 27.04.2024.

Jel to taj uljuđeni Plenković koji govori da su oni kulturni,nikog ne vrijeđaju,ovi drugi su divljaci,šarlatani beskorisni .Mi svaki dan slušamo kako bijesni,napada sve redom osim ove s kojima želi sklopiti koaliciju.

VL
GO
Goranban
09:33 28.04.2024.

Dobra vijest je da smo po BDP-u dosegli 75% prosjeka EU. Loše vijest je da je to uglavnom zbog EU fondovaIako na prvu ovaj podatak dobro zvuči, činjenica jest da su se mnogi ovakvi i slični pokazatelji “popravili” nakon što su u primjenu ušli novi podaci popisa stanovništva iz 2021. godine, nakon kojih se broj stanovnika smanjio za nekoliko stotina tisuća.

VL
RA
Raptor
16:50 27.04.2024.

Predsjedni izgleda uspijeva u svojoj nakani. Uspijeva isprovocirati vladajuće da pokažu da im nema premca u primitivizmu i laganju. I ono što je bitno, to dolazi od Predsjednika vladajuće stranke, njihova šefa. Poznato je da većina njih ne misli svojom glavom već kao papagaji ponavljaju riječi svog šefa. Ako tvrdite za Predsjednika Republike da je primitivan, zašto se služite ustim sredstvima i retorikom? Pokazujete koliko ste neinovativni i da ste primitivniji od njega. Pokazujete da ste ranjivi i slabi

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:18 27.04.2024.

Je li laž da je Plenkovićev vlada najkorumpiranija u povijesti RH. Najlakše je izvlačiti samo laži koje ti se sviđaju.

VL
GO
Goranban
17:42 27.04.2024.

Po cemu smo to prestigli Slovacku i Grcku? Po visini mirovina? E nismo! Po inflacij? Jesmo,jesmo! Cak su i Slovacka i Latvija kao starije clanice vec dostigle svoj vrhunac i sada su u fazi laganog pada. Nama uskoro slijedi pad samo sto nece biti lagan. O Grckoj ne treba trositi rijeci. Zoki je u pravu. A vama bi bilo bolje da Hrvatsku usporedujete sa nekada bliskom Slovenijom. Da ne govorim o tome da smo prije Hdz-a bili puno bolji i od Grcke i Slovacke i Madarske i Rumunjske i Poljske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.