Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAUSTAVLJIVI VRTLOG RATA

Hoće li ikada sjesti za stol: Unatoč tragediji za oba naroda, mirovni pregovori su daleko

19.05.2024.
u 15:31

Češki predsjednik Petr Pavel, jedan od najgorljivijih ukrajinskih saveznika, sugerirao je da rat treba okončati, a onda razgovarati o budućem poretku. To se trenutačno čini malo vjerojatnim

Komentara 31

MI
Mixy
15:47 19.05.2024.

Pogrešna ilustracija za članak. I teletabisi su odavno shvatili da je Zelenski glumac koji glumi predsednika a pravi pregovarač za prekid rata je daleko preko okeana. Rat će stati kada Ameri procene da su ostvarili svoje ciljeve a Ukrajini neka Bog pomogne

XM
Xman
16:00 19.05.2024.

Rat ce trajati dokle amerikancima bude odgovaralo ili dok ukrajincima ponestane ljudi.Da su prihvatili neutralnost i da se nisu prodali amerima do rata nebi doslo . Ovi koji samo osudjuju ruse neka se zapitaji sat je sa Sirijom ,Irakom Libijom Avganistanom ,Vijetnamom ,Panamom i da nenabrajam vise jer ih im a dosta. Pa ko je tu onda zlo?

IG
IgorY
21:35 19.05.2024.

Ovdje se ne samo ovim člankom i ilustracijom uz njega želi stvoriti dojam da je u ovom rata Zelenski al pari Putinu, a u stvari svi znamo ne daon nije to već znamo da on nije apsolutno nikakav faktor većr već je samo lutka na koncu prvenstveno SAD-a. Prestanak rata ovisi samo o SAD-u i njegovom dogovoru sa Rusima, a ne samo da Zelenski nije apsolutno nikakav faktor već na žalost isti takav faktor u ratu je i Ukrajina. To polako izgleda ipak i onim najzagriženijima postaje jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije