Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
washington

Holbrooke ponovno operiran, Obama se moli da ozdravi

Holbrooke
REUTERS/PIXSELL
12.12.2010.
u 08:26

Holbrooke je hitno operiran zbog napukle aorte

Posebni američki izaslanik za Afganistan i Pakistan, Richard Holbrooke, u kritičnom je stanju nakon operacije napukle aorte u bolnici sveučilišta George Washington u Washingtonu. Glasnogovornik Državnog tajništva izjavio je da je 69-godišnji američki diplomat u krugu članova obitelji, prenosi Glas Amerike (VOA). Jutros je ponovno operiran.

Holbrooke je primljen u bolnicu jučer nakon što mu je pozlilo u Državnom tajništvu tijekom sastanka s državnom tajnicom Hillary Clinton.

Tijekom karijere veteran američke diplomacije služio je kao američki veleposlanik pri Ujedinjenim narodima te je bio glavni arhitekt mirovnih sporazuma iz Daytona 1995. godine kojima je okončan rat na području bivše Jugoslavije.

Predsjednik Barack Obama nazvao ga je "stupom američke diplomacije", kazavši kako moli za Holbrookov brzi oporavak. 

Komentara 28

MA
Markoc
19:19 12.12.2010.

Želim ti oporavak i dug život.Pomogao si nama Hrvatima i BiH.da rat završi i da se vratim sa boišta u normalan život.

TE
teoodd
12:07 13.12.2010.

Koko se Obama moli ; Sveti Lenjine uzoru i snago moli za nas! Sveti Tito kunem ti se na vjecnu slijednost! Sveti Kastro zastitnice bolesni spasi me ! Blazeni Hugo upomoc mi priteci Obama nekrije da nije religiozan kaze samo reda radi.

MM
Mladen Miletić
14:38 12.12.2010.

Majstori za smrtonosnu politiku slabih gladnih zavedenih i jadnih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije