Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vila Brdo

Horvatinčić prodaje luksuzno imanje u Samoboru: 'Ne znamo kolika je cijena, vlasnik je nije odredio'

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
18.05.2023.
u 14:00

Na stranici agencije u opisu nekretnine stoji kako se Vila Brdo svrstava u najljepše stambene objekte u Hrvatskoj, a cjelokupno imanje prostire se na površini od oko 27.731 četvornog metra građevinskog zemljišta.

Tomislav Horvatinčić, poduzetnik pravomoćno osuđen zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je u kolovozu 2011. poginuo talijanski bračni par, prodaje imanje u Samoboru. Kako pišu 24sata, kontaktirali su agenciju koja nije oglasila cijenu. – Ne znam kolika je cijena nekretnine, vlasnik je nije odredio. Ako je netko zainteresiran, može doći vidjeti i dati ponudu. Cijena je na upit, traži se netko kome bi ova nekretnina odgovarala – rekao je za 24sata agent zadužen za prodaju nekretnine.

VEZANI ČLANCI:

Na stranici agencije u opisu nekretnine stoji kako se Vila Brdo svrstava u najljepše stambene objekte u Hrvatskoj, a cjelokupno imanje prostire se na površini od oko 27.731 četvornih metara građevinskog zemljišta. Središnji dio prostranog imanja Brdo zauzima glavna kuća, ukupne površine oko 2500 četvornih metara.

Intimne prostorije kuće, uređene u de lux kategoriji, tvore master bedroom, prostrana kupaonica i dizajnirani garderobni ormari izrađeni po mjeri i od najkvalitetnijeg drva. U sklopu glavne kuće suvremeno je opremljena profesionalna kuhinja, kapacitirana za pripravu hrane za velika društva. Rashladni uređaji, sušionica sira i pršuta s prilagođenom temperaturom, posuđe i pribor za pripremu hrane upućuju na to da je kuhinja pripremljena za najveće kulinarske pothvate.

Video: Tomislav Horvatinčić na Županijskom sudu tražio odgodu odsluženja kazne

Kuća raspolaže i prostranom, posjetiteljima nevidljivom garažom za smještaj nekoliko automobila. U podrumskim dijelovima vile smješteno je moćno energetsko postrojenje, uključujući i agregat za vlastitu proizvodnju struje. Za goste je predviđen smještaj u apartmanima u kategoriji hotela s pet zvjezdica. U donjem dijelu parcele gospodarska je zgrada u kojoj su smješteni strojevi i alati potrebni za obradu i njegovanje vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka i cvjetnjaka. U neposrednoj je blizini gospodarske zgrade teren za golf s dvije rupe (golf driving range), opremljen tako da se na njemu može igrati danju i noću.

Komentara 2

TH
than
15:45 18.05.2023.

Razumljivo. Covjeku trebaju pare u zatvoru. Hmmm, cek...

Avatar yumamic
yumamic
14:36 18.05.2023.

Normalno da ne zna cijenu nekretnine kad ga je uhvatila sinkopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije