eu političari o nama

Hrvatska? Predivna zemlja, Dražen Petrović, Winnetou i divni ljudi!

Patti Smith
Foto: Željko Hladika
1/2
21.06.2013.
u 21:57

Prekrasna zemlja, Winnetou, Slavenka Drakulić, Dražen Šuker, Dražen Petrović, more, sunce, najbolje mjesto za plovidbu, prve su to asocijacije EU političara na Hrvatsku

S prlibližavanjem sudbonosnog 1. srpnja sve je više čestitki koje nam stižu iz Unije. Uz onu koju je snimila službena televizija Europskog parlamenta tu je i mala dobrodošlica upućena od nama dobro znanih, ali i onih manje poznatih političara iz europskih institucija. No zbog toga ne treba brinuti jer, sudeći po onome što o Hrvatskoj govore, itekako znaju koga primaju u svoje redove.

- Prekrasna zemlja, Winnetou, Slavenka Drakulić, Dražen Šuker, Dražen Petrović, more, sunce, najbolje mjesto za plovidbu - samo su neke od asocijacija koje su Stefanu Fuleu, Viviane Reding, Johannesu Hahnu, Algidasu Semeti, Olliju Rehnu, Connie Hedegaard i Marošu Šefčoviču pale na pamet.

A što ih još podsjeća na Lijepu našu, pogledajte u videu.

>>Pogledajte Reutersovu reportažu o pripremi Hrvatske za ulazak u EU

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije