Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANIJA UVODI ZABRANU PUŠENJA, A HRVATSKA?

Hrvatski stručnjaci: Ne zabraniti nego educirati, četveročlana obitelj pušača za godinu dana popuši osrednji automobil

22.04.2024.
u 08:23

U britanskom parlamentu u drugom je čitanju prihvaćen zakon kojim se osobama rođenima nakon 1. siječnja 2009. neće smjeti prodavati duhanski proizvodi. Dr. sc. Ranko Stevanović, bivši voditelj Službe za javno zdravstvo HZJZ-a, smatra da će Britanci teško provoditi zakon o doživotnoj zabrani kupovanja cigareta rođenima nakon tog datuma: „To znači da bi ljudi uvijek morali pokazivati osobnu iskaznicu kad kupuju duhanske proizvode, jer teško će prodavačima biti procijeniti ima li netko 27 ili 29 godina"

Komentara 9

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
12:42 22.04.2024.

Ja sam prestao nakon 26 godina. Pusio sam 2 kutije dnevno. I samo sam se zapitao dali je to ono sto zelim? Cijeli moj svijet se vrtio oko pusenja, od panike kad nemam cigarete do nemogucnosti obavljanja bilo kakvog posla ako prije toga nisam zapalio, a i nakon. Rekao sam si, ima drugih stvari oko koje mi se moze vrtiti svijet, i samo sam prestao. Proslo je dvije godine od toga. Nikad sretniji. Najbolja odluka u zivotu.

Avatar Blokiran
Blokiran
09:23 22.04.2024.

Koliko je trosarine i pdv-a u cijeni svake kutije? - Iz tog razloga drzava to nece nikada zabraniti!

OS
OSTASHA
13:12 22.04.2024.

Aha, ne zabranjuju da si klinjo odreže spolni organ, natrpa se injekcijama ženskih hormona i viče da je samostalna žena, a zabranjuju mu da zapali pljugu kad bude punoljetan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije