Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA ČAŠICA PREVIŠE

Htjela je pomoći: Britanka (34) usred subotnjeg izlaska naručila taksi za Ukrajinu

Foto: pixabay
1/3
17.03.2022.
u 21:29

U njenom naumu ipak ju je spriječio njen bankovni račun na kojem nije bilo toliko novca, no aplikacija je svejedno pokušala provući tu transakciju čak devet puta

Da brojni žele pomoći Ukrajincima, dokazala je i majka dvoje djece iz Velike Britanije koja je nakon koje čašice previše odlučila pozvati taksi do Ukrajine. 

Leoni Fildes (34) bila je na slavlju prijateljičinog rođendana kod Manchestera pretprošle subote kada su prijateljice krenule razgovarati o ratu u Ukrajini, prenosi Mirror.

Usred razgovora, Flides je kazala svojim prijateljicama da bi otišla u Ukrajinu zajedno sa svojim dečkom koji je britanski vojnik uključi li se i Velika Britanija u sukob, a nakon nekoliko pića odlučila je i bez toga uzeti stvar u svoje ruke. 

Otvorila je aplikaciju Ubera i naručila vožnju do Ukrajine koja bi je koštala oko 41.000 kuna. U njenom naumu ipak ju je spriječio njen bankovni račun na kojem nije bilo toliko novca, no aplikacija je svejedno pokušala provući tu transakciju čak devet puta. 

Iako se idućeg jutra toga nije sjećala, podsjetila ju je banka koja ju je nazvala i pokušala je upozoriti na ''aktivnosti na njenom računu koje bi mogle upućivati da se radi o prijevari''. 

- Imam 34 godine, trebala sam znati bolje. Rekla sam banci da sam to bila ja, srećom pa su me odbili - kazala je. 

- Ne znam što bih napravila da mi je bila odobrena transakcija. Mislim da ne bih zaista otišla, ali tko zna nakon toliko pića - dodala je.

>> VIDEO Kina poručila da nikada neće napasti Ukrajinu. Medvedev: Zaustavit ćemo zapadnu rusofobnu zavjeru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije