Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Identificiran muškarac kojeg se sumnja da je djecu mamio u automobil: Još je na slobodi

Zagreb: Policijski očevid na odlagalištu smeća Jakuševec
Emica Elvedji/PIXSELL
08.12.2023.
u 20:40

Radi se o Španjolcu koji je vozio automobil talijanskih registarskih oznaka, a još nije priveden jer je nedostupan vlastima

Policija je identificirala muškarca za kojeg se sumnja da je posljednjih dan mamio djecu u svoj automobil, doznaje Dnevnik Nove TV. Podsjetimo, jedan slučaj dogodio se u Trvižu, mjestu nedaleko od Pazina, a navodno je muškarac viđen i u drugim mjestima u Istri.

Kako se doznaje, radi se o Španjolcu koji je vozio automobil talijanskih registarskih oznaka, a još nije priveden jer je nedostupan vlastima. Trenutno je pod istragom policije zbog slučaja u Trviža, no roditelji vjeruju kako je takvih slučajeva još. 

Inače, Na društvenim mrežama dijele se navodne fotografije i snimke muškarca koji je zvao djecu u automobil, a policija poziva građane da odmah zovu 192 ako ga primijete. Cilj je, napominje istarska policija, obaviti razgovor s njim kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti povezane s incidentom.

Policija također apelira na roditelje da razgovaraju sa svojom djecom i pruže im savjete o sigurnosti. Preporučuju da djeca budu oprezna u komunikaciji s nepoznatim osobama, da ne vjeruju neznancima, ne primaju darove niti s njima odlaze bez znanja roditelja. Također, policija savjetuje roditelje na potiču djecu na to da kritički promišljaju o ponašanju drugih osoba, da ih uče da razlikuju između dobrih i loših tajni te da jačaju djetetovu sposobnost odupiranja neprimjerenim nagovaranjima.  

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 9

KE
keka56
23:07 08.12.2023.

Pa nije Istra Kina da ga se ne može locirati.Ili smo prema takvim bolesnicima blagonakloni?

Avatar Viktor999
Viktor999
23:23 08.12.2023.

Bilo bi bolje da ga umjesto policije zgrabe roditelji i nauče ga pameti , smeće pedofilsko

CH
chemica
21:17 08.12.2023.

Poginut će netko kad tad, zbog dječje bujne mašte. Koliko je do sad bilo famoznih bijelih kombija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije