Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Istina je da je Turudić kasnio, a da se tih dana Mamić svake večeri slučajno vozio baš pored njegove kuće

storyeditor/2024-02-17/PXL_190716_13366942.jpg
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/32
18.02.2024.
u 10:00

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Subota 10. 2. 2024.

Neobična situacija na graničnom prijelazu Vinjani Donji kod Imotskog. Granični policajci tamo su zadržali sumnjivi kombi zagrebačkih registracijskih oznaka, jer su pomislili da je riječ o krijumčarenju migranata. Kombi je vozio I.T. (61, otprije odnekud poznat organima gonjenja i prisluškivanja), a bio je prekrcan tamnoputim mladićima mlađe životne dobi. Nakon višesatne provjere, otkrilo se da je riječ o nesporazumu. Naime, I.T. je zapravo bivši nogometni sudac, koji se u Hrvatsku vraćao nakon posjeta svom frendu Z.M. koji živi u Međugorju, a kako su oba zaljubljenici u pravosuđe, razgovarali su o njegovoj reformi. Nakon druženja, Z.M. koji se nekada bavio nogometnim biznisom, zamolio ga je da u Zagreb povede par mladića iz Brazila koji idu na probu u Dinamo.

Nedjelja 11. 2. 2024.

Na HRT-u pokrenut stegovni postupak protiv Ace face, koji je u Nu2 uznemirio hrvatsku javnost, a poglavito njegovog gosta Fabrisa Peruška, spasitelja Fortenove, jer je u eter pustio informaciju radnika te tvrtke iz Šibenika, očito komunističkog agitatora koji se zgrozio kada je čuo da je Fabris jamio 720.000 eurića nagrade za rad u Fortenovi za koji je dobivao i plaću. Radnik je izračunao da bi njemu koji ima plaću 664 eura trebale 83 godine da zaradi lovu kojom je Fabris za svoje pregalaštvo nagrađen. Kako je informacija izazvala šok i nevjericu u nižim stališima hrvatskog društva koji kuluče za sličnu lovu kao komunjara iz Šibenika, mnogima je nakon emisije pozlilo, pa je zbog ugroze javnog zdravlja Udruga preplaćenih hrvatskih menadžera Upravi HRT-a prijavila Acu facu, nakon čega je protiv njega pokrenut stegovni postupak. Fabris se isto nasekirao zbog pitanja, pao je odmah u depru, ali se brzo povratio. Pogledao je stanje na tekućem računu i odmah mu je bilo bolje.

POVEZANI ČLANCI:

Ponedjeljak 12. 2. 2024.

Ne prestaju napadi na heroja Domovinskog rata, nogometnog suca u mirovanju, dobitnika posebne nagrade Hrvatskog telekoma za porukiranje i budućeg hrvatskog Eliota Nessa, suca Ivana Turudića, protiv kojeg se najavljuju prosvjedi u organizaciji šačice marginalnih lijevo-zelenih terorističkih strančica, čije su ideje o borbi protiv korupcije i nepotizma suprotive hrvatskom karakteru i nacionalnom biću. Stoga ne čudi da se hrvatska desnica, ogradila od prosvjeda i da podržava Ivana i njegovih tisuću momaka koji će, kada zajaše novu funkciju naći načina da se obračunaju sa svima koji u Hrvatsku žele uvesti pogane običaje stranih okupatora iz Ureda europskog javnog tužitelja i njihove janjičare okupljene u antihrvatskoj organizaciji USKOK. Nećete, razbojnici!

Utorak 13. 2. 2024.

Koliko je lijevim teroristima, antihrvatima anacionalnim internacionalistima kojima su draži bezbožni transrodnici od molitelja na našim trgovima, svjedoči današnji napad na Tanju Pavelić Turudić, suprugu Ivana Turudića, koja je svojim krvavim radom, trudom i odricanjem kupila skromnih 160.000 kvadrata poljoprivrednog zemljišta i podijelila ga svojoj skromnoj dječici da ne bježe na njemačke bauštele, nego da na hrvatskoj grudi za koju se tata borio sade, oru, kopaju i beru plodove i trude svoje i tako ostanu u svojoj domovini za koju je tata toliko žrtvovao. I sada, samo zato što se to dogodilo baš kada je raspisan natječaj za šefa DORH-a, banda baca novu ljagu na jednog od naših najpoštenijih sinova. Ivane, izdrži!

>> FOTO Burna rasprava zbog Turudića. Oporba na kraju napustila Sabor

storyeditor/2024-02-17/PXL_190716_13366942.jpg
1/57

Srijeda 14. 2. 2024.

U Zagrebu uhićen R.J. (55), navijač Betisa i Hajduka, kukavičje jaje u njedrima HNS-a, selektor reprezentacije U-17, koji je uoči utakmice Betisa i Dinama izjavio koji je samo zato što je najbolje igračke godine proveo u Betisu, izjavio da će navijati za zeleno-bijele iz Seville i da njegovo srce kuca za Hajduk. Taj antihrvatski čin iznervirao je Dinamovog Petka, koji je očito brz na jeziku, a ne samo na terenu, pa je izjavio da je Jarni najobičniji klaun, nakon čega je IO HNS-a u kojem sjede objektivni ljubitelji plavih nijansi, Jarnija deložirao iz repke i uhitio. Policija sada utvrđuje okolnosti u kojima je Jarni postigao gol protiv Njemačke na SP-u u Francuskoj, jer je nekima sumnjivo da je bek uopće mogao onako dobro sastaviti loptu koja je otvorila put veličanstvenoj pobjedi. Pojavile su se sumnje da je Jarni zapravo htio ispucati loptu na tribine, a ona je slučajno završila u golu!

Četvrtak 15. 12. 2024.

Kada pomislite da hrvatsko novinarstvo i Zoka ne mogu niže, oni novu rupu pronađu da se u nju još dublje zavuku. Sada tvrde da je Turudić lagao Šprajcu kada je u Direktu prije devet godina izjavio da se ne viđa s reformatorom hrvatskog pravosuđa i izbornikom članova udruge hrvatskih nogometnih sudaca, nogometnim menadžerom s posebnim financijskim potrebama, Zdravkom Mamićem, koji ga je te večeri kada je tvrdio da se ne viđaju doveo do porte RTL-a svojim skromnim osobnim prometnim vozilom. Istina je da je Turudić kasnio, a da se tih dana Mamić svake večeri slučajno vozio baš pored njegove kuće pa je Turudić stopirao i potpuno slučajno, stao mu je baš Maminjo. Dakle, to nije bio formalni sastanak, tek slučajni susret dvojice ljudi u potrebi. Turudićeva potreba da dođe što prije lagati kod Šprajca slučajno se sudarila s Maminjovom da slučajno tamo odvede bijelog muškarca na poziciji moći. U noći.

POVEZANI ČLANCI:

Petak 16. 2. 2024.

Evo, upade policija i u Ministarstvo kulture! Eno, Nina se sva skutrila u kutu, plače, nabraja i kulturno, sukladno instituciji koji vodi samo ponavlja, časni sude, nisam kriva. Dobro, potrošilo se malo europske love bez natječaja, dobro, malo se više naplatilo posao, ali Bože moj, trebalo je žurno reagirati, trebalo je spašavati glavni grad svih Hrvata i sada EU cjepidlake i banditi iz USKOK-a pitaju "a gdje je pečat"! Je li vam sada jasno zašto Ivan i Plenki svu tu bandu hoće rastjerati? Vrijedi li sve ovo jedne Ninine suze. Dobro, ekipa s Geodezije tvrdi da vrijedi, ali nije to poanta.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:03 19.02.2024.

Sve je onako kako treba biti , kriminalna organizacija bira državnog odvjetnika koji se po noći vozi sa kriminalcima, koji se dopisuje sa kriminalcima i koji poput kriminalca bježi policiji te koji poput kriminalca koristi sve okolnosti kako bi izbjegao odgovornost za brzu vožnju i bijeg policiji. Tko zna možda je Mamića vozio ili neku drugu ribu....

HR
hrza
14:19 18.02.2024.

Samo su pricali o nogometu a ne o soldima. Casna pionirska rijec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije