Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Split pokrenuo ovrhu HDZ-a

Ivošević: HDZ radi budalu od Splita, dužni su nam 30.000 €

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
05.04.2024.
u 12:34

Predsjednik splitskog HDZ-a najavio je konferenciju za novinare o korištenju javnih prostora. Očekuje se da će se očitovati.

Grad Split pokrenuo je ovrhu nad HDZ-om zbog duga od 30.000 eura. Objavio je to splitski zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević na Facebooku, gdje je i objavio prijedlog za ovrhu HDZ-a, u kojemu je kao zakonski zastupnik ovršenika naveden predsjednik stranke Andrej Plenković.

"Već neko vrijeme HDZ je dužan Gradu Splitu nešto više od 30 tisuća € i to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru. Dana 26. 3. 2024. poslan je prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave za navedeni iznos HDZ-u. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru. Prošli tjedan poželjeli su zatražiti štandove za kampanju u Splitu i zapeli na koraku koji se zove potvrda o nepostojanju duga. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru" napisao je Ivošević i dodao kako ga je na objavu ponukala namjera HDZ-a da zaobiđe propise.

"HDZ 3.4.2024. ide raditi budalu od Grada Splita i njegovih građana te preko drugog pravnog subjekta traži zakup javne površine za predizborne aktivnosti HDZ-a. Takvi marifetluci možda su prolazili u njihovom mandatu, ali u našem neće. Platite dugove Gradu Splitu pa ćete imati mogućnost koristiti njegove javne površine za kampanju. 'Tko je jamio, jamio je' u Splitu ne prolazi" poručio je Ivošević.

Predsjednik splitskog HDZ-a najavio je konferenciju za novinare o korištenju javnih prostora. Očekuje se da će se očitovati.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Torcida se javila prvi put nakon kaosa u Splitu! Pogledajte što su objavili

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
1/25
Ključne riječi

Komentara 3

JA
Jatiser
11:13 06.04.2024.

Hdz može što želi. Teško da će proći ovrha....

AN
antonelić
09:47 06.04.2024.

no comment ... ( imam žutih i crvenih kartona )

RE
RevizorNovinarstva
14:05 05.04.2024.

Puljkov nasilnik i antisemit Ivošević prića o nekome i nečemu....svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije