Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI

Izbjeglica iz Ukrajine novinarki: ‘Iz Hrvatske ste? Vaš predsjednik je rekao nešto užasno...‘

Izbjeglice dolaze u Slovačku
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/29
27.02.2022.
u 22:31

Hvala, Hrvatska, volimo vas. Hvala za vašu podršku - kazala je i priznala da je zaboravila hrvatski,

Veliki broj izbjeglica iz Ukrajine bježi u njima susjednu zemlju. S jednom od njih je razgovarala i reporterka N1 televizije Ana Mlinarević, a pokazalo se da ima zanimljivu poveznicu s Hrvatskom.

- Ovo je Miroslava. Jutros je s majkom i djedom iz Lavova stigla u Lublin. Prvo smo razgovarale na engleskom, a onda smo shvatile da možemo i na hrvatskom - napisala je novinarka u tvitu.

 

Kad je novinarka rekla da je iz Hrvatske, djevojka se iskreno razveselila.

- Stvarno? Pa ja sam u Hrvatskoj kao studentica studirala preko Erasmusa. Znamo da je vaš predsjednik rekao nešto užasno, ali znamo da vi znate kako nam je. Imali ste Vukovar, znamo da normalni ljudi vjeruju da je Ukrajina normalna, a Putin je... Ne znam... - rekla je Miroslava.

- Hvala, Hrvatska, volimo vas. Hvala za vašu podršku - kazala je i priznala da je zaboravila hrvatski, te još jednom se zahvalila.

VIDEO: Ruskinja udana za Ukrajinca ispričala Večernjakovim novinarima: 'Lijepo smo živjeli, podizali obitelj, a onda je Putin odlučio tome stati na kraj'

Pratite OVDJE situaciju u Ukrajini

 

 

Komentara 15

EV
evoga
23:48 27.02.2022.

Koji osmjeh kad je cula za Hrvatsku. Svako dobro im zelim.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:51 28.02.2022.

Predsjednik je rekao da je Ukrajina jedna od najkorumpiranijih država u svijetu. Na rang listi je 122. od 180, a mi smo na 63. mjestu. Je li užasno ovo ili to što je predsjednik rekao?

MI
Miko33
23:21 27.02.2022.

Treba ljudima u svijetu objasniti da ne uzimaju za ozbiljno što naš predsjednik govori jer očito nije baš uračunljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije