Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

J. Timošenko štrajka glađu zbog svega što joj se događa

Julia Timošenko
AFP/ PIXSELL
24.04.2012.
u 15:47

– Timošenko na ovaj način protestira protiv onoga što se događa u Ukrajini kao i protiv onoga što se njoj događa u zatvoru – tvrdi Vlasenko

– Bivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko, koja je na odsluženju sedmogodišnje kazne za zloporabu položaja i ovlasti zbog posredovanja pri potpisivanju ugovora o kupnji plina iz Rusije, od petka štrajka glađu – izvijestio je njezin odvjetnik Serhiy Vlasenko. Timošenko je kazala svom odvjetniku da su posljedice njezina preseljenja iz bolnice u zatvor ozljede po rukama i trbuhu, a on prenosi i da se ona trenutačno ne može ustati iz kreveta – izvijestio je BBC.

– Timošenko na ovaj način protestira protiv onoga što se događa u Ukrajini kao i protiv onoga što se njoj događa u zatvoru – tvrdi Vlasenko koji je dodao da nije istina da je odbila liječnički pregled, ali da je smještena u bolnicu protiv svoje volje.

Mediji prenose da Timošenko već mjesecima pati od bolova u leđima zbog čega se nije pojavila na sudu prošli tjedan gdje je optužena za utaju poreza dok je bila na čelu grupe Ujedinjenih energetskih sustava Ukrajine.

Komentara 4

BL
Blender
17:43 24.04.2012.

Da kod nas je sve montirano, mogli bi dobro suradivati sa Ikeom!!!

DU
Deleted user
20:24 24.04.2012.

a kad je krala lovu, nije štrajkala glađu svaka čast ukrajincima, ovako treba rješavati izdajnike svoje zemlje

DZ
dzukaficuka
08:03 25.04.2012.

Go Timosenko bili st sef VL Ukrajine sto ste poduzeli zaone u zatvoru sto su u ono vrijeme vladavine vas isto batine dobivali ? ? ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije