neće komentirati

Jadranka Kosor: Čekam drugostupanjsku odluku

jadranka kosor (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
26.03.2013.
u 12:50

Jadranka Kosor kazala je da je bilo jasno da će završno izvješće Europske komisije biti pozitivno intonirano te da svega ovoga ne bi bilo da njena vlada nije odblokirala pregovore

Bivša premijerka Jadranka Kosor rekla je da je ovo završno izvješće Europske komisije bilo očekivano, da je i prije bilo jasno da će ono biti pozitivno intonirano, ali da to, kao što je i natuknuto u tom izvješću, nipošto ne znači da Hrvatska ne mora i dalje ulagati velike napore u izgradnju pravne države, borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala.

Podsjetila je da svega ovoga ne bi ni bilo da njena vlada nije odblokirala pregovore, riješila problem oko granice sa Slovenijom potom završila pregovore s Europskom unijom, a u prosincu 2011. i potpisala pretpristupni ugovor s EU. Zamolili smo je da komentira činjenicu da premijer Zoran Milanović nju izrijekom nije ni spomenuo kada se zahvaljivao svim dužnosnicima i službenicima koji su u posljednjih 20 godina radili na pristupnom putu Hrvatske Uniji. Bivša premijerka je rekla da bi ona na njegovom mjestu to svakako učinila.

Na kraju smo je zamolili da komentira činjenicu da joj je danas najvjerojatnije posljednji dan koji će provesti kao članica HDZ-a jer se očekuje da će predsjedništvo stranke danas donijeti formalnu odluku o isključenju iz stranke.

– Kako sam ja legalist i po struci pravnica, čekam da drugostupanjska instanca da svoj pravorijek. Do tada neću komentirati – rekla je Kosor. 

>> J. Kosor: Neću ući u klub nezavisnih zastupnika 

>> Jadranka Kosor bit će isključena i ne primi li presudu

Ključne riječi

Komentara 3

DJ
djmoslav
14:12 26.03.2013.

karamarku čemo mi presuditi na izborima pa zar on ne vidi da od kada je preuzeo stranku da rejting stranke stalno pada ako želi dobro stranci neka odmah odstupi dok nije prekasno

FU
fudbal
13:04 26.03.2013.

Ova ja,ja,ja,ja i samo ja guskica,trabunja i dalje.Ona i njena vlada(sa senaderom i njom) su samo opljackali zemlju i unosili nemir i svakodnevne svadje i nista drugo.Zaduzili su zemlju sa 126 milijardi kuna unutrasnjeg duga(najnovije izvjesce) i 60 milijardi eura vanjskog duga.Kad god se digne ,,buna,, suker i ona narko dalicka put u ameriku i zaduze novih nekoliko milijardi.Tako bih i ja moga vladati.I kako se ponizavas skojevko,istjerali su te iz stranke ne zele te.Pomiri se sa tim ne vole te ni oni ni ovi ni oni bivsi...sto si sadila sad to beri.

Avatar boros
boros
13:11 26.03.2013.

...ooo,umirovljena njofrina "the djeneralice",sigurno placas novinarima da te inter-viju,da te RH nezaboravi...opet se h-valis,a da nije bilo tebe,mi bi,svakako usli u EU, kao sto ce uci i ostale zemlje regiona...naravno,sa kasnjenjem...strategija drugarice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije