Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečani doček Rafalea

Jandrokovića pitali je li on tampon zona između premijera i predsjednika. Ubacio se Milanović

Ugodni razgovor Gordana Jandrokovića i Zorana Milanovića na svečanom dočeku borbenih aviona Rafalea
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/48
25.04.2024.
u 16:05

Dvojica političara sjela su na svoja mjesta, a između njih smjestio se dosadašnji predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Povodom svečanog dočeka prvih šest od ukupno 12 višenamjenskih borbenih aviona Rafale, koji su u Hrvatsku stigli dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom, vrijednog više od milijardu eura, predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković su se, prvi put nakon turbulentnih parlamentarnih izbora, našli na istom mjestu. 

Predsjednik i premijer sjeli su na svoja mjesta, a između njih smjestio se dosadašnji predsjednik Sabora Gordan Jandroković. On se već nekoliko puta našao u istoj ulozi, na raznim svečanim prigodama, protokol ga smješta između zaraćenih Plenkovića i Milanovića. Njih dvojica danas se nisu ni pozdravila. 

S obzirom na raspored sjedenja novinari su se našalili pa upitali Jandrokovića je li se osjećao kao 'tampon-zona', na što je doskočio predsjednik i dogovorio:  "On je prefit da bi bio buffer". (eng. tampon-zona), piše Jutarnji list.

VIDEO: Plenković i Milanović na svečanosti dočeka Rafalea, nisu se ni pogledali

 

Komentara 3

PR
prajdali100
16:42 25.04.2024.

Za divno čudo,Milanović je izgledao i govorio suvislo.

LL
Litos(l)av
21:26 25.04.2024.

Ipak su u tazbinskim vezama. Ne mogu baš nikako ne pričati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije