Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2009. i 2011. godište

Pronađene dvije djevojčice nestale u Puli: 'Zahvaljujemo građanima na suradnji'

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
25.01.2024.
u 14:11

"Ovim putem zahvaljujemo građanima i medijima na suradnji i pomoći u traganju za dvjema maloljetnicama", izvijestila je Policijska uprava istarska

Pronađene su dvije djevojčice nestale jučer, 24. siječnja, u Puli. Obavijest o njihovu nestanku objavljena je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, a Policijska uprava istarska potvrdila je da su pronađene. 

"Ovim putem obavještavamo vas kako su dvije djevojčice iz Labina za kojima se tragalo pronađene te da su trenutačno pod nadzorom policije. Ovim putem zahvaljujemo građanima i medijima na suradnji i pomoći u traganju za dvjema maloljetnicama", izvijestila je Policijska uprava istarska. 

Riječ je, kako smo već pisali, o djevojčicama rođenima 2009. i 2011. godine. 

Komentara 9

Avatar lola lola
lola lola
13:03 25.01.2024.

Nadam se da ce ih pronaci ali kaj nemaju nijednu noviju fotografiju?? Ove izgledaju ko curice od 6, 7 godina a ne teenagerke.

CI
citalica
13:21 25.01.2024.

Pobjegle od oca i vratile se u Labin baki i djedu?

LE
Levanto
12:54 25.01.2024.

Ne mogu razlikovati boraviste i prebivalište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije