Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNA FOTOGRAFIJA

Joe Biden o zatvorskoj fotografiji Donalda Trumpa: 'Zgodan tip'

Screenshot
26.08.2023.
u 08:21

Na fotografiji koja je objavljena kasno navečer u četvrtak, Trump bez osmijeha gleda u kameru, naboranog čela, stisnute vilice i čvrsto zavezane crvene kravate

 Američki predsjednik Joe Biden u petak je rekao da Donald Trump izgleda kao "zgodan tip" na fotografiji koja je snimljena u zatvoru u Georgiji samo nekoliko minuta nakon što je bivši američki predsjednik uhićen pod optužbom da je pokušao poništiti svoj poraz na izborima 2020. godine. Na fotografiji koja je objavljena kasno navečer u četvrtak, Trump (77) bez osmijeha gleda u kameru, naboranog čela, stisnute vilice i čvrsto zavezane crvene kravate.

Trumpa su fotografirali nebrojeno puta tijekom desetljeća, od njegovih prvih dana kao nekretninskog mogula preko sudjelovanja u reality TV programu do njegove burne četiri godine u Bijeloj kući, ali njegova snimka iz zatvora u Atlanti ući će u povijest kao prva takva fotografija nekog američkog predsjednika. Fotografija bi mogla postati najpoznatija od svih koju su širom svijeta podijelili njegovi pristaše i protivnici.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 7

OP
Ocvali pupoljak
11:14 26.08.2023.

Joe i sim Hunter će biti ljepši kada dođe njihovo vrijeme

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:49 26.08.2023.

Ova slika će postati dio pop kulture za vijeke vjekova! I mrziteljima, a i obožavateljima.

Avatar Jopa
Jopa
11:36 28.08.2023.

Nije po volji ljevičarima pa ga ne mogu smisliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije